Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Chomsky aicina uz starptautisku improvizācijas koncertu

EasyGet.lv, 08.11.2012. 17:21

10. novembrī bārā Chomsky Rīgā norisināsies starptautisks improvizācijas mūzikas koncerts Impro Connection Tour, tajā piedaloties mūziķiem no Itālijas un Latvijas.
Chomsky aicina uz starptautisku improvizācijas koncertu

Koncertbrauciena Impro Connection Tour ieceres autors ir itāļu mūziķis un komponists Stefano Ferians. Tā mērķis ir spēlēt kopā un dalīties savām radošajām idejām ar dažādu kultūru un pieredzes improvizācijas mūziķiem, izveidot sadarbību starp mūziķiem no dažādām valstīm, lai radītu un stiprinātu starptautisku improvizācijas un avangarda mūzikas kopienu.

Stefano Ferians ir multinstrumentālists no Itālijas ziemeļrietumu pilsētas Novaras, kurš kopš mazotnes apguvis ģitārspēli dažādos populārās mūzikas žanros. Tostarp viņš zināms kā avangarda metālmūzikas grupas Psychofagist izveidotājs un mākslinieciskais vadītājs. Pēc aizvadītiem vairākiem gadiem nepieradinātās ģitārmūzikas pasaulē, Ferians pievērsās saksofona apguvei un šobrīd iesaistījies vairākos brīvā džeza projektos.

Kā nemainīgs Impro Connection Tour pamata sastāvs darbojas pats Ferians un viņa domubiedrs, pianists Simone Kvatrana, izmantojot saksofonu un elektriskās klavieres. Abu koncertam Rīgā pievienosies pašmāju trokšņu mūzikas ģitārists Māris Butlers, kurš nesenā pagātnē piedalījās laikmetīgās mūzikas komponistes Santas Ratnieces festivāla Skaņu Mežs desmitgadei veltītā skaņdarba Ondulado pirmatskaņojumā.

Bārs Chomsky atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā. Koncerta sākums plkst. 21.00, ieeja - bez maksas.

http://ulve-agency.tumblr.com
http://stefanoferrian.wordpress.com
http://soundcloud.com/stefanoferrian

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV