Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Astro'n'out laiž klajā albumu "Lauvas"

EasyGet.lv, 09.11.2012. 09:28

Šodien, 9. novembrī, grupa Astro´n´out laiž klajā savu ceturto studijas albumu "Lauvas" .
Astro'n'out laiž klajā albumu "Lauvas"

"Lauvas" ir līdz šim jutīgākais un eksperimentālākais Astro´n´out albums, kurā pierastajam stilam pievienojas elektroniskas noskaņas.

Albuma iekļautas 11 kompozīcijas, no kurām jau trīs - ''Tik viegli būt," "Tulīt" un "Esi man klāt" veiksmīgi iekarojušas vietas Latvijas radio topos, un tām pievienojas jaunums - patreiz aktuālais radio singls "Tuvāk".

Pie albuma grupa aktīvi strādājusi divus gadus. Albumu producējis DJ Rudd. "Es jūtos ļoti pagodināts un arī pateicīgs grupai Astro'n'out par iespēju strādāt pie šī ieraksta un prieks, ka grupa paļāvās dažādām eksperimentāla rakstura idejām ieraksta procesā," saka DJ Rudd. "Manuprāt, mums kopā ir izdevies ierakstīt labāko albumu Astro'n'out pastavēšanas vesturē."

Albumā muzikāli piedalījušies arī stīgu aranžētājs Emīls Zilberts, stīgu kvartets, trompetists Normunds Piesis, saksofonists Dāvis Jurka, Kaspars Ansons un Goran Gora. Īpašo skanējumu tehniski palīdzējuši atrisināt Armands Treilihs, Jānis Zaneribs, Gatis Zaķis, Sergejs Lalentijs.

Albumu izdod "Avantis Promo". Vizuālo konceptu atrisinājusi reklāmas aģentūra "Not Perfect".

Svinot albuma iznākšanu, Astro'n'out sadarbībā ar žurnālu "Sestdiena" un veikalu tīklu Narvesen sarūpējusi klausītājiem īpašu dāvanu. Pērkot žurnālu Sestdiena laika posmā no 9. līdz 22. novembrim un izgriežot albuma "Lauvas" flajeri, jauno disku Narvesen veikalos visā Latvijā būs iespējams iegādāties tikai par 2.90 LVL (akcija spēkā, kamēr diski būs pieejami veikalos).

Atgādinām, ka koncerta formā grupa plašākai publikai albumu atrādīs 22. novembrī koncertzālē "Palladium".



Foto: Grupa Astro´n´out. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV