Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Coyote Fly atzīmē 6. zīmola dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 09.11.2012. 12:31

Sestdien, 10. novembrī rīdzinieku iecienītākais nakts klubs Coyote Fly atzīmēs zīmola dzimšanas dienu, tādējādi apliecinot ikvienam, ka klubs turpina attīsties un ieņem stabilu līdera pozīciju nakts dzīves industrijā - ne par velti ik nedēļu klubu apmeklē vairāk nekā 4500 cilvēku.

„Mēs vienmēr rūpīgi piedomājam pie pasākuma stila un vissīkākajām niansēm, lai radītu īpašu gaisotni ikvienam kluba viesim. Šoreiz pasākums būs veidots 60. gadu stilā, visas nakts garumā sagaidāmi dažādi pārsteigumi. Nāciet 60. gadu stilizētā apģērbā un kopīgi atgriezīsimies šajā laikā, izbaudot bufetnieču gardās smalkmaizītes un mūsu sarūpētos dzērienus!" stāsta Coyote Fly īpašnieks un pasākuma organizators Oskars Skara.

Par godu šim nozīmīgajam notikumam klubā uzstāsies tādi latviešu mākslinieki kā Soulful Project DJ Uvis& Jānis Danēvičs saxaphone, Triānas Parks, Otra puse, Dvīnes, Musiqq, Neaizmirstulītes.

Nakts klubs Coyote Fly dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atrādās Palasta ielā 3.

No 2010. gada 1. aprīļa Coyote Fly atrodas izklaides centrā „Vernisāža", Tērbatas ielā 2. Sešu gadu laikā Coyote Fly ir profesionāli attīstījies, regulāri pulcējot labākos Latvijas DJ, VJ, kā arī populārākos Latvijas un ārzemju skatuves māksliniekus, tādējādi ieņemot stabilu pozīciju Latvijas klubu topa augšgalā.

Uzņēmumam attīstoties, 2010. gada nogalē durvis vēra nakts klubs Coyote Fly arī Liepājā, ieņemot nozīmīgu lomu Liepājas izklaides industrijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV