Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Dziesmu vakarā Reiterna namā koncertēs grupas KPT un KGDJ

EasyGet.lv, 12.11.2012. 08:43

Dziesmu vakars Latvijas 1. Rokkafejnīcā „Reiterna nams" 15. novembrī 20.00 pilnībā tiks nodots jauno dziesmoto formāciju KPT (Konstitūcija tējā) un KGDJ pārziņā. Vislabāk šīs grupas spēs raksturot viņi paši. Tāpēc – vārds dalībniekiem.

„Pamatā ir pamats un pamats ir pašā pamatā. Pamats grupai KPT tika likts 03.10.2011.Grupa KPT jeb Konstitūcija Tējā tika nodibināta 2011. gada ceturtajā ceturksnī un tās kodols ir Jura un Arta absurdi pozitīvā ideju kompilācija. Grupa balstās uz pieeju "dari pats".Piegājiens ir balstīts uz tekstuālu absurdu un pozitīvu emociju plūdumu. Ar katru kompozīciju mākslinieki mēģina iedot savdabīgu pozitīvisma pendeli. Iedvesmu dziesmām smeļās visos dzīves apstākļos – gēnos, mežā, tramvajā, palaidnībās...

Grupas mērķis ir smaids, tā izplatīšana un popularizēšana."

„Vokāli instumentālais ansamblis KGDJ dibināts 2006. gada sākumā. Tās dalībnieki ir aizrautiīgi jaunieši, kas vēlas vēstīt pasaulei prieka vēsti, ka katru gadu Jēzus nonāk pie mums uz zemes - atnāk Ziemassvētkos, bet Lieldienās viņš atkal iet prom! Kad nu vinš neatrodas starp mums, tad mēs domājam, ko gan darītu Jēzus, jo nevar jau sagaidīt, kad viņš atkal nāks atpakaļ. Tā arī atšifrējams grupas nosaukums, KGDJ nozīmē "Ko gan darītu Jēzus"."

Grupas ir apņēmušās izdzīt no Vecrīgas jebkādas vēla rudens periodam raksturīgās īpašības, kā skumjas, depresijas u.c. Kā jau pieņemts šādos pasākumos, koncerta norises vietā darbosies apģērba kods un sejas kontrole. Noteikumi vienkārši – uzģērbiet sejās smaidus un nāciet.

Ieeja – par ziedojumiem.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams" (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV