Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Baltā roka nakts ar Ivo Fominu koncertbārā „Laternu stundā"

EasyGet.lv, 14.11.2012. 13:52

Baltās krāsa raisa pozitīvas domas, tā simbolizē laimi un prieku. Šo emociju nekad nevar būt par daudz, tādēļ sestdien, 24. novembrī, koncertbārā „Laternu stundā" notiks vēl nebijis pasākums – Baltā roka nakts, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Uz koncertbāra skatuves kāps Ivo Fomins, kurš izpildīs ne vien klausītāju iemīļotākās dziesmas no viņa paša repertuāra, bet arī tās, kas tapušas muzicējot kopā ar Tomasu Kleinu un Fēliksu Ķiģeli. Tā kā tuvojas gada nogale un Ziemassvētku gaidīšanas laiks, neizpaliks arī kāda jautra kompozīcija no mūziķa Ziemassvētku dziesmu albuma ar, iespējams, visgarāko nosaukumu Latvijas mūzikas ierakstu vēsturē - "Mamma man pagājušajos Ziemassvētkos uzdāvināja ģitāru un es sākumā nezināju, ko ar to iesākt, bet tad iemācījos pāris labus un gruntīgus hārdroka akordus un tagad jūs varat paklausīties, kas no tā visa sanācis...".", kurā apkopotas pasaulē pazīstamas Ziemassvētku dziesmas latviskotās versijās. Pēc I. Fomina vārdiem, programma būs daudzveidīga un interesanta, jo ātrākas un „roķīgākas" dziesmas mīsies ar liriskām kompozīcijām.

„Manuprāt, baltā krāsa padara cilvēkus gaišākus. Es ceru, ka arī koncerta apmeklētājiem būs pacilāts noskaņojums un gaišas domas un viņiem patiks dziesmas no vējainās Liepājas, ko dāvāšu no visas sirds," saka mūziķis.

24. novembra vakars sola virkni patīkamu pārsteigumu gan no bārmeņiem, gan Baltās dāmas, kā arī interesantas aktivitātes – konkursus un atrakcijas. Visus, kuri būs ievērojuši dress code: balts, pie bāra gaidīs gards atspirdzinājums.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv, Statoil degvielas uzpildes stacijās un visas Latvijas pasta nodaļās. Pirmo 100 biļešu cena 5 Ls.

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV