Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šovakar konkursa "Lāgavīžen" fināls

LETA, 19.05.2007. 10:45

Šovakar notiks "Radio SWH" raidījuma "BeBe Brokastis" konkursa "Lāgavīžen" fināls, kas tiks translēts arī telekompānijas LNT tiešraidē.
Šovakar konkursa "Lāgavīžen" fināls
Konkursa finālā piedalīsies grupas "Smeldze" ar dziesmu "Rakstura nav", "KGDJ" ar dziesmu "KGJD" ("Ko gan Jēzus darītu?") un grupa "Brigadieru brokastis" ar dziesmu "Tā takš nav asins".

Tāpat finālā startēs grupa "Dokumentālais Sapnis" featuring "Kalnu vilki" ar dziesmu "Cūku sile divām personām" un grupa "Puikas uz goda" ar dziesmu "Zentas brālis".

No konkursa "Lāgavīžen" otrā pusfināla finālā iekļuvusi grupa "Mēness pasts" ar dziesmu "Konduktors", "Edžiņa dzīvoklis" ar dziesmu "Nedari man pāri", "2 - tie" ar dziesmu "Politika", kā arī dziedātājs Arvīds Cellers ar dziesmu "Lai pazūd skumjas" un Normunds Rutkis un "Dzidriņas megasistēma" ar dziesmu "Pie tevis līst lieti".

Tāpat par uzvaru finālā cīnīsies grupa "Brāļi Šakāļi" ar dziesmu "Hokeja zipadidūda", grupa "Dudais" ar dziesmu "Pupi", apvienība "Ledusskapis" ar dziesmu "Ežulis", "Ventas bumba" ar dziesmu "Dziesma trijās daļās" un apvienība "Advokāts Hauks" ar dziesmu "Veļasmašīna".

Dziesmu konkursa uzvarētājus nosaka "Radio SWH" klausītāji ar savu balsojumu un īpaši izveidota žūrija.

Konkursa "Lāgavīžen" piedalās daudzi izpildītāji, kurus klausītāji jau iepazinuši un iemīlējuši "BeBe Brokastu" dziesmu topā "Radio Lāga".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV