Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Džeza un blūza klubā Fire bar koncertēs Kristapa Vanadziņa Trio

EasyGet.lv, 15.11.2012. 09:53

Mēneša sākumā nosprausto mērķi, ik piektdienas vakaru piedāvāt kvalitatīvu džeza un blūza performanci Liepājā 16. novembrī džeza un blūza klubā Fire bar īstenos Kristapa Vanadziņa Trio. Mūzika, ko spēlē trio ir vairāku žanru sakausējums ar harmoniskiem jauniem risinājumiem un ievirzēm.
Džeza un blūza klubā Fire bar koncertēs Kristapa Vanadziņa Trio

Kristapa Vanadziņa Trio radies 2008. gadā. Tā sastāvā tādi džeza mūzikas pazinēji kā pianists Kristaps Vanadziņš, Edvīns Ozols (bass) un Rūdolfs Dankfelds (bungas). Laikam ejot ir mainījies gan mūziķu sastāvs, gan arī mūzikas virzieni, taču, kas pats galvenais, nemainīga ir palikusi K. Vanadziņa oriģinālmūzika. Trio uzstājies daudz un dažādos festivālos un koncertos gan Latvijā, gan ārpus tās. 2009. gadā tika ierakstīts albums „The New Trio", kas aizceļojis arī uz Zviedrija mūzikas veikalu plauktiem. Šā gada maijā ir sagaidīts „Kristapa Vanadziņa Trio" otrais albums ar nosaukumu „Himalaj".

Trio apvienojušies Kristaps Vanadziņs - taustiņi, Toms Poišs - bass, Jānis Jaunalksnis - bungas.

Ņemot vērā pagājušās piekdienas lielo apmeklētāju skaitu, aicinām ierasties savlaicīgi un ieņemt ērtākās vietas pie Fire bar skatuves. Koncerta sākums 22:00, ieejas maksa - 2 lati. Koncerta laikā aizliegts smēķēt.

www.firebar.lv

Foto: Kristapa Vanadziņa Trio. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV