Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rīgā uzstāsies britu dziedātāja Ellija Goldinga

EasyGet.lv, 16.11.2012. 09:26

Nākamā gada 17. aprīlī koncertzālē „Palladium" uzstāsies Ellija Goldinga (Ellie Goulding), informē Aivars Līpenītis. Koncerts notiks pasaules turnejas „Halcyon" ietvaros.
Rīgā uzstāsies britu dziedātāja Ellija Goldinga

Ellija Goldinga savu pasaules turneju uzsākusa šī gada oktobrī Ņujorkā, un tuvāko mēnešu laikā plāno viesoties visos kontinentos, 17. aprīli savā turnejas grafikā iekļaujot pieturvietu Rīgā. Mūziķe koncertā sola izpildīt labākos skaņdarbus no šoruden iznākušā albuma „Halcyon", tostarp radio stacijās aktīvi rotējošo dziesmu „Anything Could Happen", kā arī dziesmas no sava iepriekšējā albuma „Lights".

Ellija Goldinga, kura papildus mūzikai aizraujas ar skriešanu un ik dienu veic 10 kilometrus garas distances, par savām iedvesmotājām sauc dziedātājas Rihanna, Bjork, Lady Gaga un Katy Perry, kuras izpārdotajā turnejā Ellija Goldinga bija īpašais viesis. Ellijas mūzikā apvienoti vairāki stili - kā R&B, elektronika, metālmūzika, folks, hip-hops, pops un klasiskā mūzika, kas mūziķei nodrošinājuši vairākas nominācijas „BBC", „MTV", „BRIT Awards" un citās aptaujās.

25 gadus vecās Ellijas Goldingas talantu novērtē arī Lielbritānijas galvenais pāris – Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gadā Bekingemas pilī Ellija izpildīja Eltona Džona dziesmas „Your Song" kaverversiju, kas iekarojusi arī Lielbritānijas mūzikas aptauju virsotnes. Savukārt ASV Baltajā namā Ellija šogad piedalīsies Ziemassvētku egles iedegšanas ceremonijā kopā ar ASV prezidentu Baraku Obamu.

Biļetes uz Ellijas Goldingas 2013. gada 17. aprīlī „Palladium Rīga" tirdzniecībā „Biļešu Servisa" tīklā nonāks 19. novembrī 9:00, savukārt 16. novembrī 11:00 pirmās 180 biļetes būs pieejamas mūziķes mājas lapā www.elliegoulding.com/live-dates/. Biļešu cena, sākot no 17 latiem.

Šis ir trešais izziņotais populārās mūzikas un kultūras festivāla „Pestivals" sesijas koncerts koncertzālē „Palladium", pārējie – Selah Sue 15. decembrī, Marina And The Diamonds 6. februārī. Tāpat galvaspilsētas festivāls piedāvā „LMFAO" šovu „Arēnā Rīga" 2. decembrī. Informācija par visiem koncertsesijas pasākumiem un festivālu – www.pestivals.lv.

Foto: Ellija Guldinga. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV