Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Rīgā viesosies dīdžejs Jazzy Eyewear no Maiami

EasyGet.lv, 20.11.2012. 09:38

Piektdien, 23. novembrī, Amber Muse promouteri aicina ballīti pirms jaunā kluba atvēršanas. Tērbatas ielā 2 (izklaides komplekss „Vernisāža") nedēļu pirms jaunā kluba „First CNTR" oficiālās atklāšanas notiks „This Is A Test, Only A Test" ballīte ar viesa no Maiami – Jazzy Eyewear piedalīšanos.

Uzaicinātais dīdžejs un producents Jazzy Eyewear jau 1990. gadu sākumā, dzīvojot Čikāgā, kļuva par vienu no vadošajām figūrām uz ASV klubu skatuves. Pasaules atpazīstamību viņam atnesa mūzikas producenta spilgtais talants – viņš raksta mūziku un ieraksta remiksus priekš Freerange, Defected, EMI, Hed Kandi, Underwater, kā arī vada pats savus veiksmīgos ierakstu leiblus So Sound un UMA Recordings Maiami, ASV. Jazzy Eyewear treki ne vienu reizi vien iekļuvuši ASV deju mūzikas topos. Tāpat mākslinieks aktīvi sadarbojas ar televīziju: viņš rakstījis mūziku vienam no HBO TV populārākajiem seriāliem „Six Feet Under"!

Kopā ar viesi šī brīža labākos modernos elektronikas ierakstus spēlēs Amber Muse dīdžeji Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy un Max Mancho.

Ieeja bezmaksas un tikai ar pierakstu viesu sarakstā/ar ielūgumiem. Vārdus un uzvārdus sūtiet uz info@ambermuse.com vai spiediet Join Facebook lapā: www.facebook.com/events/296292837148337. Sākums 23:00. Face control, dress control. Galdiņu rezervācija: +371 265 40 555.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV