Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dziesmu vakarā uzstāsies trīs Dimiteri

EasyGet.lv, 20.11.2012. 10:24

Jau izskanējuši Kaspara Dimitera jaunā albuma „Krusta skolas lūgšanu dziesmu grāmata. Ja Kristus tevī ir augšāmcēlies"atvēršanas koncerti, un tuvojoties lielā brīnuma – Ziemassvētku gaidīšanas laikam dziesmu vakaru koncertcikla ietvaros ir gaidāms mazs brīnums – uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas lielās zāles skatuves 22. novembrī 20.00 kopā muzicēs un dzeju lasīs visa Dimiteru ģimenes vīriešu daļa – pats Kaspars Dimiters, Jēkabs Dimiters un Stefans-Ezra Dimiters, informē Imants Kulinskis.
Dziesmu vakarā uzstāsies trīs Dimiteri

Tas patiesi ir rets gadījums, kad šo radošo ģimeni ir iespējams redzēt muzicējam pilnā sastāvā. Koncertā dzirdēsim dziesmas no jaunā albuma, kā arī klausītāju iemīļotās un labi zināmās dziesmas no visiem Kaspara un dēlu daiļrades periodiem. Pasākuma laikā būs iespējams iegādāties jauno albumu, kas ir patiesi ekskluzīva iespēja, jo albums tradicionālajos mūzikas tirdzniecības tīklos nav pieejams.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams" (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

Foto: Kaspars, Jēkabs un Stefans-Ezra Dimiteri. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV