Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

STOPkadrs un pasaules mūzika Pjotra Naļiča dziesmās

EasyGet.lv, 20.11.2012. 11:26

Radio Rīga raidījumā STOPkadrs viesojas krievu mūziķi Pjotrs Naļičs un Sergejs Sokolovs.
STOPkadrs un pasaules mūzika Pjotra Naļiča dziesmās

Viņu atpazīt var pēc neatkārtojamā balss tembra un dziesmu pasniegšanas stila.

Viņš nelīdzinās citiem un gana veiksmīgi ir iekarojis daudzu klausītāju sirdis ne tikai Krievijā, bet arī ārpus tās. Viņs tiek dēvēts par pirmo krievu mūziķi, kurš slavens kļuvis ar interneta starpniecību. Pirmais dziedošais krievu interneta fenomens. Pjotrs Naļičs...un viņa muzikālais kolektīvs!

Nē, šī nav pirmā reize, kad Pjotrs viesojas Rīgā. Taču tieši šogad Pjotrs un viņa muzikālais kolektīvs ir apciemojis mūs pasaules mūzikas festivāla Porta laikā. Tieši ar viņa koncertu 1. novembrī Palladium koncertzālē 'Pasaules mūzika' arī tika ieskandināta.

Viņa muzikālā kolektīva slavenākās dziesmas 'Giutar' videoklips, kurš uzņemts ar amatieru kameru 2007.gadā un ievietots youtube vietnē, šobrīd noskatīts vairāk nekā 4 miljons reižu. Pats Naļičs atzīst, ka šī popularitātes viļņa fenomens, nemaz tik nejauši nav nācis.

Kā tad veicās un kā ir tagad? Kā paši puiši vērtē savu 'veiksmes stāstu' un kas aiz tā visa stāv?

Bijušais 'ahitektūras students no Maskavas' ar prieku dalās pieredzē gan par veiksmīgiem, gan ne tik veiksmīgiem brīžiem radošajā jomā, ar Sergeju Sokolovu (muzikālā kolektīva ģitāra, balss un domra) tiešajā ēterā pierādot, ka dziesmai tomēr ir spēks.. lai arī kāda valoda tai būtu!



Foto: Pjotrs Naļičs radio raidījumā STOPkadrs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV