Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgas Gospelkoris aicina uz jauno dalībnieku atlasi

EasyGet.lv, 21.11.2012. 11:36

3. decembrī notiks jaunu dalībnieku uzņemšana Rīgas Gospelkora dziedātāju rindās. Uzņemšana tiek rīkota, atsaucoties uz lielo jauniešu interesi pēc gospelmūzikas festivāla "Sing gospel, Latvia!", kas notika novembra sākumā. Dziedāt aicināti visi muzikālie jaunieši, kuri vēlās iepazīt un apgūt šo mūzikas žanru.

Rīgas Gospelkoris aktīvi koncertē Latvijā, kā arī ceļo ārpus robežām (Vācija, Norvēģija, Kipra, ASV). Kora pagājušajā gadā izdotais DVD "Silver & Gold" ticis nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvai kategorijā "Labākais koncertieraksta video 2011". Gospelkoris veido arī kopīgus projektus ar Amerikas un Lielbritānijas gospel zvaigznēm, no kuriem viens ir gospel mūzikas festivāls „Sing Gospel Latvia", kas šogad jau trešo gadu veiksmīgi norisinājās Rīgā. Šobrīd kora dziedātāji aktīvi gatavojas Ziemassvētku koncerttūrei, kurā Latvijas pilsētas apciemos kopā ar šī gada Latvijas pārstāvi Eirovīzijā - dziedātāju Anmary.

Lai pieteiktos Rīgas Gospelkora dalībnieku atlasei, lūgums līdz 30. novembrim uz e-pastu gospelkoris@inbox.lv sūtīt savu vārdu, uzvārdu, vecumu, balss grupu un nelielu aprakstu par līdzšinējo muzikālo pieredzi. Atlasē 3. decembrī būs jāizpilda fragments no kāda paša izvēlēta gospel mūzikas žanra skaņdarba.

Kad - 3. decembra vakarā (precizēsim pēc pieteikuma saņemšanas), kur – Rīgā, Tērbatas ielā 38. Kontaktpersona informācijai: Dace Maslovska, +371 26384739, gospelkoris@inbox.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV