Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Astro'n'out koncertzālē Palladium prezentē "Lauvas"

Aiga Leitholde, 23.11.2012. 09:22

22. novembrī koncertu zālē Palladium grupa ''Astro'n'out'' prezentēja savu jaunāko albumu ''Lauvas'', kas CD formātā klausītājiem bija pieejams jau pagājušajā nedēļā. Grupa koncertā uzstājās kopā ar albuma producentu DJ Rudd un vairākiem mūziķiem, kas muzikāli iesaistījušies albuma tapšanā.
Astro'n'out koncertzālē Palladium prezentē "Lauvas"

Galerijas:

Grupa ''Astro'n'out'' deviņos pastāvēšanas gados ir saglabājusi nemainīgi stabilu vietu Latvijas popmūzikā, ar katru jaunu albumu piesakot prātā paliekošu hitu un pulcējot arvien lielāku klausītāju pūli, no kuriem liela daļa devās arī uz albuma ''Lauvas'' prezentāciju. Dubultā rinda gan no labās, gan kreisās puses vēlākiem viesiem ceļu līdz zālei padarīja vēl par 25 minūtēm garāku. Lai gan redzamība pilnajā koncertzālē nebija vislabākā, vietas pietika visiem un skaņa arī iepriecināja.

Koncertu grupa atklāja ar tituldziesmu ''Lauvas'', turpinot ar ''Esi man klāt''. Soliste Māra, sarkanā kleitā, dubultpamanāma intensīvajā koncerta pirmajā daļā. Krāsaina niansēta kopskaņa, kurā atpazīt labi zināmās sirsnīgās dziesmas, kas saplūst vienā stāstā. ''Astro'n'out'' dziesmās tekstam un mūzikai ir vienlīdzīgi. Dažkārt teksta skanējums aizrauj pat vairāk kā negaidīti pielietotais skaņu efekts. Dzidri skanošās marimbas solo ievadīja koncerta mierīgo daļu, ar pieklusinātiem instrumentiem un balādēm. Uz skatuves sievai Mārai pievienojās vīrs Jānis, drēgnajā ziemas priekšvakarā kopā izdziedot ievas ziedu pavasari. Publika bija Māras dueta partneris dziesmā ''Apaļa Pasaule''. Atkal uz skatuves atgriežoties visai grupai, koncerts uzņēma tempus. Patiesi, solītā pusotra stunda paritēja nemanot. Kā pēdējā izskanēja dziesma ''Tici sev'', publika pieprasīja vēl. Promejot var nojaust, ka noslēdzošā dziesma būs ''Tā daļa Rīgas''.

''Astro'n'out'' ir saglabājuši nemainīgi stabilu vietu Latvijas populārajā mūzikā, bet neguļ uz slavas lauriem. Grupas skanējums ir kļuvis niansēm bagātāks un atmosfēriskāks. Radio ēters tiek papildināts ar neierastākiem singliem, ar kuriem tālāku izaugsmi iegūst arī grupas klausītāji. Un diezgan droši jau tagad ir skaidrs, ka nākamais albums ''Astro'n'out'' būs jāprezentē Arēnā Rīga!

Foto: Astro'n'out koncertzālē Palladium prezentē "Lauvas". Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV