Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Hospitāļu Ielas pēdējais veikums – koncertieraksts „HI"

EasyGet.lv, 23.11.2012. 14:00

Grupa Hospitāļu Iela klausītājus iepriecina ar koncertierakstu „HI"
Hospitāļu Ielas pēdējais veikums – koncertieraksts „HI"

"Kad jau bija nolemts, ka Hospitāļu Iela pārtrauks darbību, prasījās pielikt punktu. Tādēļ tika nospēlēti, ierakstīti un samiksēti divi pēdējie koncerti. Rezultāts ir albums, kurā grupas cienītāji atradīs dažas līdz šim neierakstītas dziesmas, kā arī koncertvariācijas par jau zināmiem skaņdarbiem," vēsta mūziķi.

Koncerti notika VEF un Mākslas darbinieku namā 2010. gada 4. un 5. septembrī.

Ierakstā piedalījās Edgars Šubrovskis, Maija Ušča, Dina Skreitule, Toms Circenis, Edgars Mākens. Koncertu skaņoja Rostislavs Vitaljevičs Pedorenko. Ierakstīja Mārcis Bērziņš. Ierakstu miksēja Andris Indāns.

Albumu var iegādāties digitālā formātā
– hospitaluiela.bandcamp.com
– www.ekase.lv
– doremi.lv 

Samaksa par albumu nonāks biedrības „HI" fondā, no kura tiek finansēti dažādi audioprojekti. Līdz šim atbalstīti grupu Hospitāļu Iela un Gaujarts ieraksti, CD „Strāvoklis" – Raiņa dzeja Latvijas neatkarīgo mūziķu dziesmās, grupas „Bērnības Milicija" trešais albums, šobrīd top arī Māra Šverna dziesmu koverversiju albums.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV