Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rīgā viesosies spāņu DJ un producents Sak Noel

EasyGet.lv, 23.11.2012. 14:19

Sestdien, 24. novembrī,  sadarbībā ar Red Bull klubā Coyote Fly pirmo reizi Latvijā uzstāsies spāņu DJ un producents Sak Noel, kurš pasaules uzmanību pievērsis ar tādiem deju mūzikas grāvējiem kā Loca People un Paso. Savukārt nesen radītais singls I Lost My Underwear jau iekarojis visu labāko Eiropas klubu deju grīdas.

Starptautiski panākumus mākslinieks guvis ar klubu hītu Loca People, kas astoņās Eiropas valstīs sasniedza singlu topa 4.vietu, Dānijā iegūstot platīna, bet Itālijā un Šveicē zelta sertifikātu. Savukārt populārās kompozīcijas remiks ticis veidots sadarbībā ar pasaules deju mūzikas zvaigzni Pitbull.

Pasākuma rīkotājs un Coyote Fly īpašnieks uzver: „Mēs cenšamies saviem apmeklētājiem piedāvāt dažādu stilu mūziķus un DJ, lai ikviens atrastu sev vispiemērotāko. Šoreiz esam parūpējusies par pavisam traku ballīti Red Bull stilā, jo iespaidīgo DJ setu papildinās atvēsinoši CO2 efekti un dažādi citi pārsteigumi visas nakts garumā."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV