Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Andris Kivičs izsludina soloalbumu un dzejoļu krājumu

EasyGet.lv, 27.11.2012. 14:48

Mūziķis Andris Kivičs 15. decembra vakarā klubā „Secret Garden prezentēs pirmo soloalbumu un dzejoļu krājumu ar nosaukumu "Skārienjūtīgs", ko izdos apgāds Zvaigzne ABC. Pēc grāmatas prezentācijas „Secret garden" naktsklubā notiks aptuveni stundu gara mūziķa uzstāšanās.
Andris Kivičs  izsludina soloalbumu un dzejoļu krājumu

Pie albuma "Skārienjūtīgs" ir strādājuši četri pašmāju producenti - Reinis Briģis (darbojies grupās DFE un" Tā Tā Tā"), Gaitis Lazdāns, DJ Reverss un producents K.B.V., kas katrs ir devuši albumam savu nokrāsu un stilistiski ir pilnīgi atšķirīgi. Bez popularitāti jau guvušajām dziesmām "Latvijai" (2009), „Paliec tepat" (2011) un "Kad tevis nav" (2012) albumā būs septiņas pilnīgi jaunas dziesmas.

Savukārt dzejoļu krājumā Andris Kivičs ir apkopojis savus labākos dzejoļus, kas ir tapuši laika posmā no 1992 līdz 2012 gadam. "Dzejoļus periodiski rakstu jau no 15 gadu vecuma, un pēc pozitīva vērtējuma no apkārtējiem cilvēkiem, ka „lasīt var", turpinu to darīt vēl šodien. Mans vectētiņš Artūrs Stars bija plaši pazīstams Baptistu dzejnieks, un man liekas, ka daļa no intereses par dzeju un nepieciešamība laiku pa laikam rakstīt man nāk mantojumā no viņa," stāsta autors.

Foto: Andris Kivičs. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV