Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

www.danceradio.lv aprit divi gadi

EasyGet.lv, 30.11.2012. 10:48

Piektdien, 7. decembrī, klubā „Secret Garden" (Grēcinieku ielā 28) web-radio un elektroniskās deju mūzikas portāls www.danceradio.lv svinēs projekta divu gadu dzimšanas dienu. Latvijas dīdžeju sastāvam pievienosies Igaunijas producents Ricky Inch (Cabrio Rec), kā arī kopīgu priekšnesumu gatavo Bogdans Tarans un Evilena Protektor no grupas Dandelion Wine.

Ricky Inch uz Igaunijas house skatuves parādījies salīdzinoši nesen – 2009.gadā. Tomēr arī ar šo laiku viņam ir pieticis, lai ne tikai kļūtu par Deiva Storma globālā skaņu ierakstu leibla Cabrio Records radio šova līdzautoru, kas skan arī www.danceradio.lv ēterā, bet arī izlaist vairākas veiksmīgas relīzes Seamless, MUM, In Deep, Cabrio, Ceremony u.c. leiblu paspārnē. Turklāt 2012.gads kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem gadiem Ricky Inch karjerā – viņš ir sācis aktīvi remiksēt ierakstus un izdoties leģendārajā Ņujorkas studijā King Street Records.

Kopā ar viesi ballītē par godu www.danceradio.lv diviem gadiem ir pieteikts jaudīgs Latvijas dīdžeju desants. Viens no DanceRadio.lv iedvesmotājiem Max Lomov gatavo underground deep-tech izlasi; grupas Oriola 701 dalībnieks DJ Vital spēlēs bass, tech-house un elektroniku; Amber Muse ballīšu rezidents – ZaZzy iegriezīs fank un bugi-down, kā arī drum'n'bass plates; un DJ Dmi3 uzstāsies ar ekskluzīvu setu disko, funk un nu-disko stilos. Savukārt Latvijas deju skatuves metrs un otrais www.danceradio.lv radītājs Bogdans Tarans kopā ar grupas Dandelion Wine solisti Evilenu Protektor gatavo speciālu priekšnesumu, kurā tiks izpildīti klasiski house un disko hiti.

www.danceradio.lv piedāvā ne tikai kvalitatīvu klasisku un stilīgu mūsdienu hitu izlasi, bet arī regulāri publicē ziņas un jaunumus no elektroniskās mūzikas pasaules. Katru dienu www.danceradio.lv vakara ēterā ir dzirdami vadošie radio šovi no tādiem autoriem kā Adam Beyer, Bogdan Taran, DJ Chus, Pete Gooding, Copyright (Defected Records), Compass-Vrubell, M.A.N.D.Y. (Get Physical), Grant Nelson, Seamus Haji, Jimpster u.c.

Ieeja no viesu saraksta – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšana viesu sarakstā caur e-pastu info@ambermuse.com. Sākums plkst. 23:00. Strādās facecontrol. Galdiņu rezervācija pa tālruni +371 2022 9999.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV