Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Var lejupielādēt “re:public” jauno albumu

easyget.lv, 19.05.2007. 11:25

“Baltic Online Media Store” (BOMS.LV), uzsākot aktīvu darbību interneta mediju tirgū, sadarbībā ar Platforma Records un piedāvā grupas “re:public” jauno albumu “Atbrīvots” no šodienas iegādāties ekskluzīvi interneta portālā www.boms.lv, pirms tas ir nonācis veikalu plauktos.
Var lejupielādēt “re:public” jauno albumu
Kompaktdiska formātā tas veikalos nonāks 1.jūnijā, Bērnu tiesību aizsardzības dienā. Albumā iekļautas 11 dziesmas, tai skaitā jau radiostacijās ar panākumiem skanējušās kompozīcijas Piga tā, Tu mani kontrolē, 9.vilnis, Eirovīzijas 2007 fināla dziesma Home, kā arī albuma tituldziesma Atbrīvots un citas:

1.9.vilnis
2.In The Name
3.Light Of My Day
4.Dari ko liek
5.Jauna diena
6.Atbrīvots
7.Tu mani kontrolē
8.Piga tā
9.Fitnessn Bizness Citness
10.3 zvaigznes
11.Home

Tikko režisores Aijas Strazdiņas vadībā, izmantojot HD tehnoloģiju, tapusi videoversija “re:public” dziesmai “3 zvaigznes”. Video drīzumā būs skatāms Latvijas Mūzikas kanālā, bet jau tagad portālā BOMS.lv un Interneta TV.LV iespējams noklausīties interviju ar grupu, kas tapusi filmēšanas dienā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV