Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Willow Farm" un "Tumsa" aicina uz Atmiņu vakaru

EasyGet.lv, 03.12.2012. 13:19

Sestdien, 8.decembrī, grupas "Willow Farm" un "Tumsa" kā ik gadu aicina uz Atmiņu vakaru Latvijas 1.rokkafejnīcā Liepājā, lai pieminētu pāragri aizgājušo draugu un "Willow Farm" ģitāristu Raimondu Girviču, spēlētu jaunas un ne tik jaunas dziesmas, kā arī pabūtu kopā ar saviem draugiem un kolēģiem.

Raimonds Girvičs pēc īsas, bet ļoti smagas slimības nomira 2001.gada novembrī. 2012.gada pavasarī mūžībā aizgāja arī viņa sieva un mūsu visu draugs Juta.

Pasākuma sākuma laiks nolikts uz pulksten 23:00. Grupas "Willow Farm" un "Tumsa" šoreiz spēlēs kopā ar savu agrāko gadu bundzinieku Matīsu Pavītolu. "Bet kopumā šim jābūt tādam gaišam pasākumam – tieši 8.decembrī Garais, kā mēs saucām Raimondu, svinēja dzimšanas dienu, tad nu tagad nosvinēsim visi kopā to, ka mums bija iespējams būt kopā ar šo cilvēku, radīt dziesmas un brīnišķīgi pavadīt laiku," sestdienas pasākuma būtību ieskicē grupas "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV