Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākas fināla balsojums Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2012"

EasyGet.lv, 04.12.2012. 15:22

Šodien sākas Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2012" lielais finālbalsojums, kurā tiks noskaidrotas aizvadītā gada vērtīgākās dziesmas latviešu valodā, informē "Latvijas Radio" preses sekretāre Ilze Zvaigzne. Balsošana turpināsies līdz 15. janvārim, bet iemīļotās dziesmu aptaujas apbalvošanas ceremonija, kā ierasts, notiks 26. janvārī Olimpiskajā centrā "Ventspils".

Šogad fināla balsojumā piedalās 25 dziesmas, kas visa šī gada laikā mēneša balsojumos saņēmušas vislielāko klausītāju atbalstu. Noslēguma balsojums arī šoreiz notiek divās kārtās: līdz 30.decembrim iespējams balsot par visām 25 dziesmām, no kurām desmit dziesmas tālākai cīņai nekvalificēsies, bet no 1.janvāra līdz 15.janvārim - par 15 labākajām. Balsot par gada vērtīgāko dziesmu iespējams aptaujas mājas lapā - www.muzikalabanka.lv un portālā www.draugiem.lv. Plašāka informācija par balsošanu pieejama arī aptaujas mājas lapā.

Nu jau tradicionāli vērtīgāko dziesmu noteiks klausītāji un īpaša "Muzikālās bankas" ekspertu padome. Arī šogad ekspertu padomē iesaistījušies profesionāli, ar aptaujas fināldziesmām nesaistīti mūziķi, kuri ar īpaši gatavotiem priekšnesumiem uzstāsies arī 26. janvārī Ventspilī. Šogad ekspertu padomē darbojas komponisti Raimonds Tiguls un Kristaps Krievkalns, kordiriģents Ints Teterovskis, dziedātāji Marts Kristians Kalniņš, Jānis Stībelis, Guntis Veits un citi.

Sākoties finālbalsojumam, "Muzikālās bankas 2012" radio raidījumu klausītājus gaida tikšanās ar fināldziesmu izpildītājiem un ekspertiem, bet "Biļešu servisa" kasēs jau sākusies biļešu tirdzniecība uz prestižo un tradīcijām bagāto apbalvošanas ceremoniju.

Apkopojot gada rezultātus, finālbalsojumā iekļuvušas šādas dziesmas (alfabēta secībā):

Aizlaid pa viejam - Borowa MC
Bēbīšu maršs - Intars Busulis
Bilbao - Labvēlīgais Tips
Dejo, dejo - Jenny May
Disco - Bermudu divstūris
DNS - Aija Andrejeva
Dzīvo brīvi - Rasell & Sabīne Berezina
Esi man klāt - Astro'n'out
Ir jāmeklē - Dween & Sabīne Berezina
Kad pilsēta guļ - Tumsa
Man pieder tik daudz - Roberts Pētersons
Mazāk guli - Gacho
Mēs nepagursim - Mārtiņš Ruskis
Ne silts, ne auksts - PeR un Lady's Sweet
Paslēpes - Roberto & Jenny May
Pelnrušķīte sapņo - Lauris Reiniks
Sapņu pils - Fēlikss Ķiģelis
Signāls - Dons
Stampā grīdu - Gacho
Tu esi karsta - Dween un Nikolajs Puzikovs
Uguns ledus - Otra Puse
Vēl tevi mīlēt - 4Vēji
Vēl viena klusā daba - Prāta Vētra
Vētra nāk - Antra Stafecka
Zieds - Liene Candy

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" apbalvošanas ceremonija tiek veidota sadarbībā ar Ventspils pilsētu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV