Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sibyl Vane uzstāsies Fonoklubā

EasyGet.lv, 05.12.2012. 16:07

Aktuālā un pieprasītā Igaunijas roka, blūza un popa apvienība Sibyl Vane piektdien, 7. decembrī, plkst. 22:00 uzstāsies Cēsu Fonoklubā, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Sibyl Vane uzstāsies Fonoklubā

Pēc dibināšanas 2010. gadā Pērnavā, grupas attīstība piedzīvojusi ļoti straujus tempus, kas balstīti uz grupas ģitāristes Helēnas sacerētajām dziesmām. Apvienības muzikālo rokrakstu vislabāk raksturo kvalitatīvā manierē izpildīts alternatīvs roks, blūzs un popmūzika.

Pēc uzvaras Igaunijas jauno grupu konkursā 2011. gadā, Sibyl Vane ieguva atpazīstamību vietējā mērogā, no nezināmas grupas kļūstot par pieprasītu muzikālo apvienību.

Latvijas auditorijai Sibyl Vane ir pazīstami no uzstāšanos lielākajos valsts festivālos, kā arī viesošanās Latvijā gan klubu tūres ietvaros (to skaitā arī Fonoklubā), gan iesildot Garbage koncertu koncertzālē „Palladium".

Koncerta sākums plkst. 22:00; Ieejas maksa Ls 1.- Piesakoties facebook sarakstā, ieeja bez maksas, http://facebook.com/lvfonoklubs.

Foto: grupa Sibyl Vane. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV