Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Bubamarā – Toma Veitsa dzimšanas diena un FunCOOLio

EasyGet.lv, 06.12.2012. 13:15

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 decembra pirmo nedēļu iesāk ar Toma Veitsa dzimšanas dienas svinībām un enerģisku funk no grupas FunCOOLio, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Edgars Pienis.

Ceturtdien, 6. decembrī, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 7. decembrī, Bubamarā notiks Tom Waits Birthday Party. Toma Veitsa 63. gzimšanas dienā par mūziku gādās DJ ShahS (Kaspars Zaviļeiskis) & DJ Herbe, solot jubilāra izpildītas dziesmas un līdzīgas noskaņas mūziku visu nakti.

Sestdien, 8. decembrī, uz Bubamara skatuves kāps grupa FunCOOLio, kas klausītājus priecēs ar funk, fusion, jazz skaņām, liekot sajust 70. gadu funk mūzikas pamatus, papildinātus ar modernu elektronisku skanējumu. Mūziķi iedvesmu smēlušies pat no tādiem slaveniem mūziķiem kā Jamiroquai, Steve Wonder, The Beatles. Grupas nosaukums ir veidots no diviem vārdiem: Funk un Coolio, kurš ir populārs 1990. gadu R'n'B dziedātājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV