Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Niks Matvejevs raksta vēstules Dievam

EasyGet.lv, 07.12.2012. 11:26

Dziedātājs Niks Matvejevs šajos Ziemassvētkos klausītājus iepriecina ar jaunu koncertprogrammu "Vēstules Dievam". Šodien notiks Ziemassvētku koncertsērijas pirmizrāde - Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā, bet decembrī tā būs dzirdama vēl vairākās Latvijas baznīcās, informē Juris Millers.

Koncertprogramma "Vēstules Dievam" ir tapusi sadarbībā ar dzejnieku Normundu Beļski, kurš tās tapšanā ir izmantojis Latvijas bērnu namu audzēkņu rakstītās vēstules Dievam. "Šīs ir jaunas, ļoti emocinālas Ziemassvētku dziesmas, tādēļ to pirmatskaņojumi notiks tieši Latvijas baznīcās", stāsta Niks Matvejevs. Dziesmas ir apkopotas arī albumā "Vēstules Dievam", kas no šodienas pieejams visā pasaulē - tas nopērkams pasaules lielākajā mūzikas ierakstu veikalā "iTUnes Store" un ir pieejams 111 pasaules valstīs.

Koncertprogrammā "Vēstules Dievam" piedalās arī vairāki viesmūziķi. Viena no tām ir dziesminiece Agita Kaužena. Koncerti notiks Valmieras baznīcā (7.12.), Kuldīgā, Tukumā (8.12.), Liepājā (14.12.), Cēsīs (15.12.), Koknesē (25.12.). Vienīgais šīs koncertprogrammas koncerts Rīgā notiks 22. decembrī kinoteātra "Splendid Palace" (bij. kino "Rīga") lielajā zālē 22. decembrī. Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un iepriekšpārdošanā tās ir lētākas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV