Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Instrumenti" izdod īpašu Blu-ray un audio diska svētku komplektu

EasyGet.lv, 10.12.2012. 08:55

Gadu pēc vērienīgā koncerta Arēnā Rīga grupa "Instrumenti" piedāvā TRU LIVE 2011 īpašo dāvanu – divu disku komplektu svētku kārbā.
"Instrumenti" izdod īpašu Blu-ray un audio diska svētku komplektu

TRU LIVE 2011 komplektā iekļauts "Instrumenti" koncerta video ieraksts Blu-ray, kā arī audio diska formātā. Blu-ray diskā papildus iekļautas koncerta video projekcijas, videoklipi un dokumentālā filmiņa "TRU: RELIVED" par koncertšova tapšanu. Katrā iepakojumā ievietots arī unikāls kods, kas dod iespēju koncerta video lejuplādēt digitālā formātā.

TRU LIVE 2011 Blu-ray un audio diska komplektu visērtāk pasūtīt store.instrumenti.in, taču drīzumā tas būs pieejams mūzikas tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Šovakar plkst. 18:00 TRU LIVE 2011 koncerta ieraksts tiks translēts Radio SWH ēterā.

Grupas mūziķi, Ziemassvētkiem tuvojoties, sagatavojuši vēl kādu īpašu veltījumu – tapusi "Instrumenti" versija dziesmai "Have Yourself A Merry Little Christmas". Video skatāms šeit.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV