Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Koncerts ar V.Šimku un ELVI/DUNIAN būs vērojams internetā

EasyGet.lv, 10.12.2012. 09:03

9.,10, un 11. decembrī kinoteātrī Splendid Palace risinās unikālas koncertsesijas, kurās izcilais pianists Vestards Šimkus un skatuves saspēlējas ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN un mūzikas vizuālo noformējumu veido atzītā multimediju māksliniece Katrīna Neiburga, informē Agrita Bikaviņa.
Koncerts ar V.Šimku un ELVI/DUNIAN būs vērojams internetā

Gaidāmie koncerti izsaukuši plašu auditorijas atsaucību, un biļetes uz tiem nav pieejamas jau nedēļu pirms pirmā koncerta. Lai dotu iespēju šo unikālo notikumu redzēt arī tiem, kas biļetes nav paspējuši iegādāties, tiks nodrošināta iespēja 11. decembra koncertu noskatīties tiešraidē internetā.

Koncerts internetā būs vērojams tikai vienu reizi 11.decembrī, plkst 19.00 portalā www.diena.lv. Koncerta producenti, aģentūra SponsorKing saka lielu paldies sadarbības partneriem - Samsung un Dienas mediji par iespēju šo tiešraidi nodrošināt.

Aģentūras "Sponsorking" vadītāja Ļena Ferstere: "Vakar kinoteātrī Splendid Palace notika pirmais koncerts, un iespaidi ir grandiozi. Atsauksmes, ko esam saņēmuši, ir lieliskas, cilvēki uz skatuves notiekošo vēroja ar aizturētu elpu, un tas patiešām bija kas unikāls Latvijas kultūrtelpai. Esmu gandarīta, ka pateicoties projekta partneru atsaucībai, šajā notikumā varēs piedalīties arī visi tie, kas nevarēja iegādāties biļetes."

Pianists Vestards Šimkus spēlē aptuveni 50 koncertus gadā, no tiem Lielālā daļa notiek Eiropas koncertzālēs. „Šogad šis skaitlis ir 44, no kuriem tikai 8 bijuši Latvijā, pārējie – Eiropā," viņš atzīst. „Uzstājoties mājās, vienmēr ir īpašas sajūtas, taču šoreiz tas ir divtik aizraujoši." Šāda sadarbība ar elektroniskās mūzikas pārstāvjiem Vestarda karjerā notiek pirmo reizi, taču pianists atzīst, ka ieguldītais darbs ir bijis tā vērts.

Otrais Samsung Smart sessions koncerts notiks jau šodien k/t Splendid Palace plkst 19.00, taču visi, kas nav paspējuši iegādāties biļetes, tiek aicināti pieslēgties trešā koncerta tiešraidei portālā www.diena.lv 11.decembrī plkst 19.00.

Samsung Smart Sessions ir pirmais šāda mēroga pasākums Latvijā, kura ietvaros akadēmiskā mūzika tiks apvienota ar elektronikas ritmiem un videoprojekcijām.

Foto: Vestards Šimkus koncertā kinoteātrī Splendid Palace. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV