Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Grupa "2tie" laiž klajā jaunu dziesmu "Aseksuālis" un video

EasyGet.lv, 10.12.2012. 10:04

8. decembrī grupa "2tie" (divi tie) ar koncertu klubā "A Nice Place" prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai "Aseksuālis". Koncertā piedalījās arī grupas "Jūdas graši", "Mazie meža dīvainīši" un koklētāja Laima Jansone.
Grupa "2tie" laiž klajā jaunu dziesmu "Aseksuālis" un video

"Mums vienmēr ir bijis svarīgāk, lai mūs cilvēki dzird, nevis ar to nopelnīt pāris latus. Tāpēc šoreiz ir prieks, ka ne tikai grupa "2tie" uzskata, ka dot par velti ir jauki, bet ir arī vēl Latvijā cilvēki ar līdzīgiem uzskatiem - dziesmas videoklips mums neko neizmaksāja, jo visu darījām paši un cilvēki, kas palīdzēja klipa tapšanā, bija brīvprātīgie" videoklipa tapšanu komentē grupas vokālists Juris Mols.

Parasti "2tie" dziesmās tiek iekļauts satīrisks humors, kas liek aizdomāties par dzīves vērtībām. Arī dziesma "Aseksuālis" nav izņēmums un ir ar savu humora piedevu - tā stāsta par jauniešiem, kuri pēc pārdzīvotas šķiršanās izvēlas būt aseksuāli tā vietā, lai meklētu kaut ko jaunu.

"Man vienmēr ir bijušas problēmas ar romantisku dziesmu sarakstīšanu un, godīgi sakot, mani mazliet arī tracina tas "cukura" daudzums, kas skan pa radio. Tā nu, rakstot par mīlestību, sanāk "Aseksuālis"," smejoties par dziesmu, saka tās autors Juris.

Foto: Kadrs no videoklipa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV