Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Liepājas Simfoniskais orķestris atskaņos klubu deju mūziku

EasyGet.lv, 10.12.2012. 10:57

Liepājas Simfoniskais orķestris sniegs īpašu koncertu, spēlējot klubu deju mūziku starptautiskā koncertšovā Hennessy Artistry, informē Edijs Jumburgs.

Decembra vidū Rīgā notiks starptautisks koncertšovs Hennessy Artistry, kurā uzstāsies Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO), Aija Vītoliņa (Amber) un Kristians Bērns (Christian Burns) no Lielbritānijas. Pasākuma laikā mūziķi atkāpsies no sava ierastā ampluā, lai piekāptos cits citam, muzicējot kopā.

„Ar šo orķestri esmu sadarbojusies jau iepriekš un man ir liels prieks, ka atkal radusies šāda iespēja," stāsta Aija Vītoliņa. „Tie ir ļoti profesionāli mūziķi, kas vienlaicīgi nebaidās riskēt un iesaistīties dažādos muzikālos eksperimentos."

Īpašais dzintara skanējums ir orķestra lielākā vērtība, kura radītajā skaņā satiekas skaistums un patiesība, pieredze un aizrautība, tiešums un smalkjūtība.

„Ir interesanti atstāt savu komforta zonu un uzstāties jaunai auditorijai, izpildot līdz šim nespēlētu mūzikas stilu," saka LSO projektu vadītāja Rinalda Meķe. Viņa uzsver, ka pamatvērtības, protams, ir klasiskā mūzika, taču dažkārt orķestris pievēršas arī džezam, rokam un etno mūzikai, taču izteikta klubu deju mūzika pagaidām vēl nav spēlēta.

Hennessy Artistry ir īpašs koncertšovs, kas notiek vairāk nekā 40 pasaules valstīs, tai skaitā arī Latvijā. Pasākumu mērķis ir rādīt citā perspektīvā, ka Hennesy ar vairāku simtu gadu izkopto filozofiju un vēsturi ir mūsdienīgs, statusa simbolu iekarojis, vērtībām bagāts konjaks, kuru var miksēt arī kokteiļos.

Hennessy Artistry notiks 14. decembrī Rīgā, kluba Coyote Fly telpās. Pasākumu iespējams apmeklēt tikai ar ielūgumiem, kurus izsūta personīgi. Tos iespējams arī laimēt, piedaloties Hennessy Latvia aktivitātēs www.facebook.com/hennessylatvia.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV