Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aicina izvirzīt pretendentus Gada dubstep aptaujas nominācijām

EasyGet.lv, 10.12.2012. 12:23

Strauji tuvojoties gada izskaņai, Latvijas dubstep mūzikas aizgādņi – DUBSTEP.LV komanda – aicina ikvienu mūzikas draugu ne vien apkopot savu personīgo gada bilanci, bet arī izteikt novērtējumu par šajā 2012. gadā pamanītajiem veikumiem un personībām dubstep mūzikas žanrā, informē Jurita Krūma.
Aicina izvirzīt pretendentus Gada dubstep aptaujas nominācijām

Zinātāji mēdz teikt, ka dubstep ir elektroniskās mūzikas virziens, kas radies Londonā 21. gadsimta sākumā, ietekmējoties no vairākiem mūzikas stiliem. Šī mūzikas žanra īpatnība ir spēcīgas baslīnijas un temps ap 140 sitieniem minūtē. Savu triumfa gājienu žanrs piedzīvoja 2006. gadā, kad tam tika pievērsta pastiprināta uzmanība pasaules līmenī, aktīvi veidojot gan dubstep remiksus populāro mūziķu oriģināldziesmām, gan jokojot par dubstep skaņdarbos iekļautajām specifiskajām skaņām. Lai arī žanrs ir salīdzinoši jauns, savu zinātāju loku tas ieguvis gan pasaulē, gan arī tepat mūsmājās.

Pieteikumus līdz 2013. gada 9. janvārim plkst. 17:00 DUBSTEP.lv e-pasta kastītē dabsolis@gmail.com gaida šādās nominācijās:

• labākais ārzemju dubstep producents;

• labākais dubstep albums;

• labākais dubstep skaņdarbs;

• labākā dubstep mūzikas ierakstu izdevniecība;

• labākais dubstep remikss;

• labākais Latvijas dubstep producents;

• labākais Latvijas dubstep DJ;

• labākais dubstep pasākums Latvijā.

Lai pieteikums tiktu reģistrēts, savus favorītus jāizvirza vismaz trim no nosauktajām nominācijām. Aptaujas rezultāti tiks paziņoti 2013. gada 11.janvārī plkst. 21:00 raidījuma Dabsolis ēterā Radio NABA viļņos 93.1FM, kas ir vienīgais dubstep mūzikai veltītais radiošovs Latvijā. No iesūtīto pieteikumu autoriem raidījuma ēterā tiks izlozēts viens īpaši laimīgais, kurš no radio dīdžejiem saņems īpašu dāvanu dubstep noskaņās.

DUBSTEP.LV ir Latvijas dubstep mūzikas žanra komūna Latvijā, ko uztur un veido šīs mūzikas entuziasti. Resursa galvenais mērķis ir iepazīstināt un vairot izpratni par dubstep mūzikas žanru Latvijā, www.dubstep.lv publicējot informāciju par ievērības vērtiem jaunumiem – pasākumiem, albumu apskatiem u.tml.-, kas saistīti ar dubstep kā Latvijā, tā arī ārpus tās.

Papildu informāciju par aptauju, kā arī dubstep žanra aktualitātēm meklē www.dubstep.lv.

Foto: Radio NABA raidījuma "Dabsolis" komanda. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV