Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Anete, El Mars un koris Mūza aicina uz Ziemassvētku koncertu

EasyGet.lv, 10.12.2012. 13:31

20. decembrī plkst. 19.00 Ģertrūdes ielas teātrī notiks Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk". Koncertā uzstāsies Anete Kozlovska, El Mars, jauniešu koris „Mūza" un draugi.
Anete, El Mars un koris Mūza aicina uz Ziemassvētku koncertu

Koncerts plānots kā unikāls un vienreizīgs notikums gan klausītājiem, gan pašiem mūziķiem. Koncerta dalībnieki, sekojot katrs savai sirdsbalsij, ir radījuši lieliskas dziesmas, Ziemassvētku laikam tuvas un atbilstošas. Vairākas koncerta programmā iekļautās dziesmas būs pirmatskaņojumi vai plašākai publikai mazāk pazīstami skaņdarbi. Dziesmas vieno tām piemītošs melodiskums, ikdienas steigai un rutīnai neraksturīga sirds atklātība, jūtīgums un mīlestība. Pēc koncerta klausītāji tiks cienāti ar karstvīnu un kopā ar koncerta mūziķiem neformālā gaisotnē būs iespējams izdziedāt dažādu tautu tradicionālas Ziemassvētku dziesmas.

Anete Kozlovska ir īpaša mūziķe, kas jau vairāk kā piecpadsmit gadu garumā komponē un atskaņo savu orģinālmūziku. Viņas dziesmas izceļas ar īpašu personiskumu un sirsnību, to saturs ir tuvs jebkuram cilvēkam. Anetes mūzikas burvība un šarms slēpjas tās vienkāršībā, tuvībā un cilvēciskās sajūtās.

El Mars ir pazīstams kā azartisks ceļotājs un albuma „Viegli" producents. Kopš debijas albuma „Bare Love To Bare Soul" iznākšanas 2009.gada sākumā viņš ir apceļojis pasauli un uzstājies Ņujorkā, Londonā, Jaunzēlandē, Zviedrijā, kā arī rakstījis dziesmas ar tibetiešu mūkiem un veicis ceļojuma piezīmes portālā „Tour De Friends". El Mars jaunākais albums "Mind Heroes" veidots kopā ar Matīsu Akurateru un Tomu Valmieru.

Koris "Mūza" ir jaunām idejām atvērts un aktīvi koncertējošs koris, kas daudz sadarbojas ar dažādu žanra māksliniekiem Latvijā un ārvalstīs. Koris „Mūza" koncertā atskaņos skaņdarbus no savas jaunākās Ziemassvētku programmas, kā arī uzstāsies kopā ar draugiem.

Biļetes uz koncertu var iegādāties www.bezrindas.lv

Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Foto: Anete Kozlovska koncertē Rīgas Domā. Foto (c) Ingus Evertovskis 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV