Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Alise Joste uzstāsies Portugālē

EasyGet.lv, 10.12.2012. 14:44

Latviešu dziesminiece Alise Joste šonedēļ dodas uz Portugāli, kur sniegs divus koncertus, informē I Love You Records pārstāve Dace Volfa.
Alise Joste uzstāsies Portugālē

Alise viesosies Portugālē pēc jaunatnes mūzikas un mākslas atbalsta organizācijas „NAAM Barroselas" ielūguma un 14. decembrī koncertēs Viana du Kaštelu (Viana do Castelo), bet 15. decembrī Bragā.

„Ir sajūta, ka esmu saņēmusi visas lielās svētku dāvanas vēl pirms pašiem svētkiem! Un no vienas puses – tik ļoti gribas visiem par to izstāstīt, taču tajā pašā laikā pārņem arī lielas bailes un šķiet, ka tādi notikumi jāsargā kā vislielākie noslēpumi līdz pēdējam brīdim, lai nepajūk izsapņotais un iecerētais," par gaidāmajiem koncertiem stāsta Alise.

Nesen mūziķe atgriezās no Parīzes, kur 22. novembrī piedalījās festivāla „Europavox" rīkotajā koncertā kopā ar britu dziedātāju Elisu Raselu (Alice Russell) un islandiešu grupu „Epic Rain".

„Braucot uz turieni prātoju, kā diez tas izvērtīsies. Zināms, ka dažādās valstīs klausīšanās kultūra atšķiras. Taču Parīzē viss bija kārtībā – cilvēku bija daudz un atsaucīgi, gan klausījās, gan plaudēja, gan pēcāk pierakstīja pilnu feisbuku ar priecīgām vēstulēm," atceras Alise.

Alise Joste jau saņēmusi vairākus uzaicinājumus uzstāties ārpus Latvijas robežām 2013. gadā.

„Mājās spēlēt ir kļuvis droši – es zinu, ka ir savs pulciņš cilvēku, kas atnāks, atbalstīs. Taču spēlēt ārzemēs ir pavisam kas cits. Nav viegli saņemties šādiem soļiem ārpus jau ierastās komforta zonas. Tomēr tā ir neizsakāmi vērtīga pieredze. Tās ir pavisam neierastas un jaunas sajūtas," atzīst mūziķe.

Alises Jostes debijas albumu 2011. gadā izdeva mūzikas apgāds „I Love You Records".

Foto: Alise Joste. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV