Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Dziesmu vakars Nekas neiet uz galu! Reiterna namā

EasyGet.lv, 11.12.2012. 09:29

Uz šī gada pēdējo dziesmu vakaru „Nekas neiet uz galu!" 13. decembrī plkst. 21.00 Latvijas 1.rokkafejnīcā Reiterna nams (Mārstaļa 2/4) aicina dziesminieki Rūta Ķergalve, Jānis Jansons, Mikus Straume, Dace Jangblūde (Kaša) un Jeffrey Youngblood, Ints Ķergalvis (Speiss) u.c.

Gandrīz ikviens cilvēks ir domājis par to, kas īsti notiks 21. decembrī, kad pasaulei paredzēts gals. Citi saka, ka tās ir pilnīgas muļķības, bet cits apgalvo, ka senie maiji tieši šo datumu savā kalendārā atzīmējuši kā pēdējo, tas nozīmē, ka pasaulei iestāsies gals? Kas notiks pēc tam - to nezina neviens.

Taču skaidrs ir viens, ka mūzika ir mūžīga un tā pastāvēs un vienos mūs, lai kas arī notiktu. Dziesmu vakarā dziesminieki dalīsies savās pārdomās par gaidāmo notikumu un priecēs mūs ar savām dziesmām, kurās atainosies katra dziesminieka attieksme pret pasaules galu un tā jaukšanos ziemassvētku gaidīšanas laikā, kas ir mīlestības, saticības un pateicības laiks.

Ieeja - ziedojums.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams" (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV