Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdod jauniešu mūzikla „Dzimuši mūzikai" dziesmu DVD

EasyGet.lv, 11.12.2012. 10:49

Septembra sākumā Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī oktobrī Rīgas Kongresa namā skatītāju pilnās zālēs tika izrādītas sešas Andra Buļa režisētas un horeogrāfes Līgas Libertes iestudētas jauniešu mūzikla „Dzimuši mūzikai" izrādes. Šobrīd jaunas izrādes nav plānotas, tāpēc, atsaucoties uz jauno mūziķu atbalstītāju aicinājumu, izrādes producenti „Izdevniecība MicRec" sadarbībā ar kompāniju „Mikrofona ieraksti" ikvienam piedāvā iespēju noskatīties izrādes dziesmu video ierakstu. DVD versijā skatāmi tikai izrādes muzikālie priekšnesumi. 

DVD papildināts ar foto galerijām no pirmizrādes aizkulisēm Latvijas Nacionālajā teātrī, ģenerālmēģinājuma un dziesmu albuma prezentācijas pasākuma „Just bārā". Papildus 22 mūzikla dziesmām DVD atrodami arī izrādes dalībnieku jaunāko dziesmu oficiālie videoklipi, starp kuriem arī Antras Stafeckas patriotiskais video dziesmai „Maldugunis dzēšot", Oskara Deigeļa pārdomu pilnais vēstījums videoklipā „Tu mani iedvesmo"un Kašera mākslinieciski provokatīvais dziesmas „Mazliet bail" videoklips un vēl un vēl, tostarp arī kuriozi parodiju video.

Mūzikas veikalos DVD būs pieejams no 12. decembra. Mūzikla DVD prezentācijas pasākums un dziesmu video noskatīšanās īpašajiem visiem notiks 13. decembrī Forum Cinemas, kam sekos ballīte Just bārā. Mūzikla video publiskās pārraides tiesības nodotas telekompānijai LNT un Izklaides Kanāls 2, kas plāno ar šiem video visdrīzākajā laikā iepazīstināt arī savus skatītājus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV