Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Rīgas mākslas telpā notiks elektroniskās mūzikas sarīkojums

EasyGet.lv, 12.12.2012. 09:38

21. decembrī Rīgas mākslas telpā uzstāsies elektroniskās mūzikas pārstāvji Anton Kubikov, Oriola 701, Ksenia Kamikaza un citi.

21. decembris. Piena Ce­ļa galaktika, Zeme. Dienā, kad mūsu planēta skries cauri laiktelpas kontinuuma nulles koordinātai kosmosā, Rīgas mākslas telpa atvērs durvis uz drošības portālu pašā pilsētas sirdī. Mākslinieki un dīdžeji atsauks atmiņā žurnāla "Ptjuch" laiku ballīšu noskaņojumu, bet mēs atcerēsimies, kā viss sākās, un sapņosim par nākotni!

Sarīkojumā par mūziku gādās Anton Kubikov [pro-tez / shanti club / moscow], Oriola 701 [live], Ksenia Kamikaza, Miller Light, Slo:mo un VJ Wickiss.

Anton Kubikov - elektroniskās skatuves kulta persona, leibla PRO-TEZ īpašnieks un kolektīva SCSI-9 dalībnieks. Cilvēks, kurš ir spēlējis labākajos Eiropas galvaspilsētu klubos, tajā skaitā elektroniskās mūzikas Mekā – Londonas klubā Fabric, un publicējis savus darbus ar tādiem globāliem leibliem kā Trapez, KLIK un Kompakt.

Sākums plkst. 22:00. Biļešu cena uz vietas – 3-5 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV