Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Melnajā piektdienā notiks Pasaules gala koncerts

EasyGet.lv, 12.12.2012. 13:06

21. decembrī, kad pēc maiju kalendāra gaidāms pasaules gals, klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies grupas Preternatural, Heaven Grey, Dark Nexus, Lifeform, Collide, Diseim un Urskumug.
Melnajā piektdienā notiks Pasaules gala koncerts

«Ja reiz šajā dienā mums visiem ir jāiet bojā, tad darīsim to ar lielu troksni un pompozitāti!» ironizē kluba vadība un pasākuma organizatori. «Tāpēc lielkoncertā «Pasaules Gals» spēlēs daudzas no vadošajām Latvijas grupām savos žanros — mēs izvēlamies sagaidīt laiku beigas kopā ar savējiem!»

Lielkoncertu sāks melodiskā miroņmetāla grupa «Lifeform», kam — apspēlējot astronomiskas sadursmes iespēju — sekos «thrash» metāla komandas «Collide» priekšnesums. Pēc viņiem kārta «sludge/death» metāla kvartetam «Diseim», kura debijas albums «Holy Wrath» iznāca šogad Amerikā, ierakstu kompānijā «Abyss Records» (interesanti, ka meksikāņu mākslinieks, veidojot albuma vāku, izmantojis pasaules gala motīvus).

Koncertu turpinās mūžīgo blekmetāla un tautas mūzikas elementu eksperimentatoru — «Urskumug» blieziens. Tajā piedalīsies arī nesen internetā plašu nosodījumu saņēmušā sadomazohistu šova «Pain [PRO]Test» dalībnieki ar savu jauno sāpju priekšnesumu «Project:Torture».

Pēc viņiem uz skatuves kāps pašu mājās pēdējos gados reti redzamie «Preternatural», kuri cita starpā cels priekšā dziesmas no sava topošā jaunā albuma. Pēc pusnakts kārta labi zināmajiem smagsvariem «Heaven Grey», un pēc viņiem pasākumu uz rīta pusi noslēgs industriālās un «darkwave» mūzikas projekts «Dark Nexus» — protams, ar nosacījumu, ja pa to laiku Zemi nebūs aprijis kāds melnais caurums.

Koncerts 21. decembrī klubā "Melnā Piektdiena", Rīgā, Brīvības gatvē 193c. Koncerta sākums precīzi plkst. 20.00, klubs būs atvērts jau no plkst. 19.00. Ieeja Ls 3, biļetes koncerta dienā kluba kasē.

Vairāk informācijas: http://www.melnapiektdiena.lv

Foto: Preternatural. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV