Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Dons ar jauno koncertprogrammu uzstāsies Valmieras klubā "Flyzone"

EasyGet.lv, 12.12.2012. 13:39

Piektdien, 14. decembrī, plkst. 24:00 naktsklubā "Flyzone" viesosies mūziķis Dons ar savu jauno koncertprogrammu "Signāls", informē Indra Strode.

Pēc ilga pārtraukuma pie Latvijas klausītājiem atgriežas dziedātājs Dons ar savu akustisko koncertprogrammu "Signāls", kurā dzirdami atzīti un pārbaudīti, kā arī jaunākie skaņdarbi, tostarp 2012. gada radiohits " Signāls". Ar jauno koncertprogrammu Dons jau paspējis uzstāties kā iesildošais mākslinieks Milow Rīgas koncertā Sapņu Fabrikā un 14. decembrī Dona mūzikas cienītājiem būs iespēja šo muzikālo programmu baudīt Valmierā, klubā "Flyzone".

Dona un viņa lielākās kaislības - mūzikas stāsts sākās 1984. gadā, Saldū. Dons nekad nav ticējis un tiecies pēc viegli sasniedzamiem mērķiem, viņš ir neatlaidīgs jau kopš bērnības. Par mūziķa karjeru Dons nopietni sāka domāt septiņpadsmit gadu vecumā, laikā, kad lielākādaļa jauniešu meklē savu dzīves ceļu. Šajā laikā Dons iepazina dzejnieka Ojo daiļradi, tieši viņa dzeja palīdzēja Donam atklāt sevī spēju ne tikai izpildīt dziesmas, bet arī rakstīt mūziku.. Pirmais un vienīgais Dona elks mūzikā ir Fredijs Merkūrijs. Tieši grupas „Queen" mūzika un tās emocionālais strāvojums modināja Donā vēlmi kāpt uz skatuves. Dons ir sapņotājs - katru gadu 31. decembrī viņš dodas uz mājām Brocēnos, jo visas viņa vēlēšanās piepildās tieši tur.

Pēc rekonstrukcijas klubs "Flyzone" pārvērties lidostas terminālī. Kluba komanda parūpējusies par to, lai viesiem būtu iespēja ļauties trakulīgām dejām uz plašās deju grīdas, baudīt iemīļoto mūziķu koncertus un nogaršot savu mīļāko dzērienu vienā no trijiem bāriem.

Par dejām pirms un pēc koncerta rūpēsies DJ David Rayss. Turklāt pastāv īpaša iespēja izmantot kluba "Flyzone" Party Bus, kas 15 kilometru robežās uz ballītes vietu aizvizinās jebkuru viesoties gribētāju un Dona mūzikas cienītāju bez maksas.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa 2,00 Ls. Pasākumu ir iespēja apmeklēt bez maksas, piesakoties kluba viesu sarakstam. Vairāk informācijas par pasākumu kluba "Flyzone" mājas lapā www.flyzone.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV