Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Latvijas Sapņu kokteilis" un labās domas palaistas kosmosā

EasyGet.lv, 13.12.2012. 12:36

Astronomiskajā datumā 12.12.2012. kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi" tika rādīts "Latvijas Sapņu kokteiļa" piedzīvojums kosmosā, kurš noslēdzās ar grupas Astro'n'out koncertu.
„Latvijas Sapņu kokteilis" un labās domas palaistas kosmosā

Galerijas:

Ideja par Latvijas Sapņu kokteiļa pagatavošanu un palaišanu stratosfērā tapa, lai motivētu un stiprinātu ticību sev pašiem.

Sapņu kokteiļa lidojumam laiks bija ļoti labvēlīgs, jo tas aizlidoja nevis 10km, kā tika prognozēts, bet 293km no palaišanas vietas. Pēc divu dienu meklējumiem, izbristiem purviem un piesaistītiem alpīnistiem, kamera tika atrasta. Kā bija redzams vakar demonstrētajā videomateriālā, Latvijas Sapņu kokteiļa piedzīvojumi, paceļoties virs mākoņiem, bija saules staru apmirdzēti.

Kultūras bārs izteica lielu paldies visiem, kas piedalījās Sapņu projektā un kā dāvanu visiem bija sarūpējuši ko pavisam īpašu - grupas Astro'n'out koncertu. "Es priecājos piedalīties šajā projektā, jo ikvienam ir nepieciešams šāds Sapņu kokteilis. Kā saka, tas, ko tu dod citiem, atgriežas pie tevis atpakaļ. Tad nu labās domas esam palaiduši kosmosā, tagad tik jāgaida, kad tās nāks atpakaļ!" teic Māra Upmane-Holšteina.

Foto: "Latvijas Sapņu kokteiļa" piedzīvojuma kosmosā prezentācija. Foto (c) G.Rutkovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV