Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Elizabete Balčus koncertēs Omas briljanta istabā

EasyGet.lv, 14.12.2012. 09:28

20. decembrī Vecrīgas bārā Omas briljanta istaba koncertēs Elizabete Balčus - akadēmiski izglītota mūziķe, kas dzied, komponē un spēlē klavieres un flautu un mūzikā sintezē klasiskās mūzikas pamatprincipus ar populāro mūziku, arī instrumentācijas ziņā.
Elizabete Balčus koncertēs Omas briljanta istabā

Elizabetes mūziku varētu iedalīt baroque pop/indie/dream pop stilos. Kā sapņainas, ēteriskas melodijas, kas aizved klausītājus citā - sapņu pasaulē, tā arī dinamiskas, rotaļīgas dziesmas - gan no viņas debjas EP "Wooden Horse" (kas 2011.gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā izpelnījās uzvaru nominācijā "Labākā debija"), gan jaunas dziesmas. Elizabetes dziesmas ir kā personības spogulis, kā dienasgrāmata ar plašu emociju gammu, ko koncertos viņa atklāj klausītājiem.

Koncertā Omas briljanta istabas otrā stāva chill-out zālē viņai pievienosies Elizabeta Lāce ar arfu un Pēteris Ozoliņš ar čello. Bet vēlāk pie pults gaidāms DJ Artis Volfs un 101 skaņdarbs.

Koncerta sākums plkst. 22:00, ieeja bez maksas.

Foto: Elizabete Balčus. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV