Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LSO, Aija Vītoliņa un Kristians Bērnss Hennessy Artistry koncertšovā klubā Coyote Fly

EasyGet.lv, 17.12.2012. 10:06

„Eksotiskākais koncerts, ko esmu sniedzis, ir bijis tuksneša vidū dienas laikā, bet ziemīgi naksnīgo Hennessy Artistry koncertu Rīgā atcerēšos vēl ilgi ar pozitīvām un gaišām emocijām," atzīst Kristians Bērnss (Christian Burns) - klubu deju mūzikas vokālists.
LSO, Aija Vītoliņa un Kristians Bērnss Hennessy Artistry koncertšovā klubā Coyote Fly

Galerijas:

Aizvadītajā piektdienā starptautiskajā koncertšovā Hennessy Artistry, kas notika klubā Coyote Fly, uzstājās Liepājas Simfoniskais orķestris (.

„Notikums ir īpašs ar uzdrīkstēšanos eksperimentēt un paplašināt ikdienas robežas," saka Aija Vītoliņa, atklājot, ka uz skatuves baudījusi katru mirkli un neslēpj, ka ir gandarījums piedalīties šajā projektā. Viņa novēl ikvienam nebaidīties eksperimentēt un uzdrīkstēties kā ikdienā, tā arī dzīves īpašos mirkļos.

Ne tikai Aija Vītoliņa izpildīja sev neierastus skaņdarbus, bet klausītājus arī priecēja LSO spēlētā klubu deju mūzika, kas nav iekļauta ikdienas repertuārā. „Mēs mīlam mūziku," uzsver orķestra koncertmeistars Guntis Kolerts, „tāpēc pieņēmām izaicinājumu piedalīties Hennessy Artistry."

Koncertšovs patīkami muzikālajā gaisotnē aizritēja nemanot, un starp viesiem bija arī sabiedrībā zināmas personas, kā Klāvs Radziņš, iepriekšējā gada Hennessy Artistry dalībnieks – marimbas virtuozs Rihards Zaļupe, Santa Kola, Markus Riva, Guna Leiškalne-Rokk, Svetlana Loeva, Juris Šleiers, Jānis Jenzis, Edgars Šneps, Ieva Adamss u.c..

Koncertšovs atspoguļo citā perspektīvā klasisko un mūsdienīgo vērtību miksēšanas iespējas, saglabājot to augsto kvalitāti. Šo pieeju pauž Hennessy Artistry, norādot uz iespējām jaukt konjaku arī kokteiļos.

Hennessy Artistry ir daļa no starptautiskās muzikālās platformas pasākumu sērijas, kas notiek vairāk nekā 40 pasaules valstīs, tai skaitā arī Latvijā. Pasākumos ir piedalījušies tādi mākslinieki kā Mary J Blige, E.V.E., Erykah Badu, Grammy ieguvēji grupa Roots, reperis Q-Tip, Kat Delun, Roland Isley, Mike Posner un daudzi citi.

Foto: Aija Vītoliņa koncertšovā Hennessy Artistry. Foto (c) Mārcis Baltskars

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV