Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izsludināts konkurss džeza vokālistiem

EasyGet.lv, 17.12.2012. 11:16

Konkursā „Riga Jazz Stage 2013" aicināti pieteikties vokālisti, kuri dzimuši 1983. gada 25.aprīlī un pēc tam. Pieteikumu nominācijai „Džeza vokāls" pretendenti aicināti iesūtīt no 15. janvāra līdz 15. februārim.
Izsludināts konkurss džeza vokālistiem

Konkurss norisināsies divās kārtās. Pirmajā kārtā konkursa dalībniekiem jāiesūta demo materiāli, pēc kuriem žūrija izvēlēsies finālistus. Konkursa laureāti tiks paziņoti Gala koncertā 26. aprīlī Rīgas Kongresu namā.

"Riga Jazz Stage" džeza izpildītājiem būs iespēja ne tikai uzstāties plašākai publikai, bet arī gūt starptautisku atzinību. To nodrošinās balvu fonds, kas naudas izteiksmē sasniedz 2200 EUR, un laureātiem sniegs iespēju uzstāties starptautiskos mūzikas festivālos Latvijā un ārzemēs.

Starptautisku novērtējumu nodrošinās arī žūrija, kuras sastāvu veidos profesionāli mūziķi, mūzikas producenti un festivālu direktori no vairākām pasaules valstīm.

Materiālu iesūtīšanas laiks no 15. janvāra līdz 15. februārim.

Pilnu konkursa nolikumu un pieteikuma anketu skatīt www.rigajazz.lv.

Konkursu organizē Fonds Mūsdienu mūzikas centrs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV