Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

King Charles vecgada koncertu iesildīs enerģiskie Kuchenbeat

EasyGet.lv, 18.12.2012. 08:56

Galvu reibinošu mūzikas ritmu meistari KuchenBeat 31.decembra vakarā iesildīs King Charles Vecgada aizvadīšanas koncertu koncertzālē Palladium, informē Positivus Music pārstāve Maija Anna Ludbārža. Populārā ska grupa ieskaņos vakara svinības jautrā, enerģiskā un pozitīvā noskaņā.
King Charles vecgada koncertu iesildīs enerģiskie Kuchenbeat

KuchenBeat repertuārā ietilpst regeja, ska, balkānu, afrokubano un latino stila mūzika, kas ieskauj klausītājus neatkārtojamā deju, ritmu un skaņu virpulī. Kā Latvijas festivālu galveno skatuvju mākslinieki, KuchenBeat arvien pierāda sevi kā grupu, kuras koncertos jūtams ugunīgās melodijās pārvērsts patiess un neviltots dzīvesprieks.

31.decembra vakarā KuchenBeat iesildīs King Charles Vecgada aizvadīšanas koncertu Palladium koncertzālē. Kā jau iepriekš ziņots, ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem Britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem, kurš šī gada maijā izdeva savu debijas albumu „LoveBlood".

Pēc Vecgada koncerta Palladium, King Charles ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas „Piens" ceturtajos „Piena svētkos". Mākslinieka koncerts Palladium beigsies neilgi pirms pusnakts, savukārt svinīgais DJ sets „Piena svētkos" izskanēs no plkst. 02:00 – 04:00.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. King Charles Palladium koncerta biļešu cena – LVL 18. „Piena svētku" biļešu cena – LVL 10.

Foto: Kuchenbeat. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV