Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Bārs „I Love You" svin devīto dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 18.12.2012. 12:44

Vecrīgas bārs „I Love You" šonedēļ atzīmē 9. dzimšanas dienu un aicina draugus uz ballīti trešdien, 19. decembrī.
Bārs „I Love You" svin devīto dzimšanas dienu

„I Love You" bārs pirmo reizi vēra durvis 2003. gada 19. decembrī Vecrīgā, Aldaru ielā 9, un jau drīz kļuva par iecienītu alternatīvu Vecrīgas ierastajam popmūzikas troksnim.

Gadu gaitā bārs ir izveidojies arī par vērā ņemamu Vecrīgas koncertu vietu – tur spēlējuši desmitiem Latvijas mākslinieku un grupu, kā arī viesojušies mūziķi no Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Lielbritānijas, Austrijas, Polijas, Portugāles. Par savu pēckoncerta ballīšu vietu „I Love You" ir izvēlējušies „Kings Of Convenience", „Sigur Rós", „múm".

Kopš 2009. gada vasaras „I Love You" ir sava skatuve „Positivus" festivālā, kas piedāvā labāko jauno mūziku no pašu mājām un tuvākajām kaimiņvalstīm. Tā paša gada nogalē bārs kļuva arī par mūzikas izdevniecības „I Love You Records" mājvietu. Apgāds, kas sāka darbību, izdodot grupas „Zvani" koncertierakstu no „Positivus" festivāla, tagad jau var lepoties ar katalogu, kurā pārstāvēti Latvijas (Goran Gora, Alise Joste, „Momend", „Mona De Bo") Igaunijas („Ewert and The Two Dragons", „Sibyl Vane") un Skandināvijas („MaiNekk") mākslinieki.

„I Love You" aicina uz dzimšanas dienas svinībām trešdien, 19. decembrī, no plkst. 18:00. viesus dancinās DJ Pēteris Bajārs, 21:00 uz skatuves kāps Īpaši Slepenā Grupa, bet „I Love You Rec" ierakstus varēs iegādāties ar 10% atlaidi.

http://www.iloveyou.lv/, http://www.facebook.com/bariloveyou

Foto: Bārs „I Love You". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV