Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izdots albums "Tēti dzied šūpuļdziesmas"

EasyGet.lv, 18.12.2012. 16:05

15. decembrī mierīgā un sirsnīgā gaisotnē restorāna "3 pavāri" telpās tika atvērts šūpuļdziesmu albums bērniem, kurā Kārļa Kazāka sacerētas miegadziesmas iedziedājuši deviņi tēvi. Albums tirdzniecībā nonāks 20. decembrī.
Izdots albums "Tēti dzied šūpuļdziesmas"

Albumā šūpuļdziesmas iedziedājuši aktieri Andris Keišs un Jānis Vimba, pavārs, restorāna "3 pavāri" īpašnieks Mārtiņš Sirmais, televīzijas raidījumu vadītājs Dīvs Reiznieks un mūziķi Kaspars Tobis (Dzelzs vilks), Jānis Jubalts, Māris Mihelsons (Prāta vētra), Anrijs Grinbergs (Dabas koncertzāle) un Kārlis Kazāks. Tēvi piedalījušies arī albuma vizuālajā noformēšanā, katrs ilustrējot paša iedziedāto dziesmu.

"Tēti dzied šūpuļdziesmas" ieraksts ir radīts kā dāvana Latvijas bērnunamu bērniem un mazturīgajām ģimenēm. Kompaktdisku ar Māra Saukāna un Igora Skoka atbalstu izdod un dāvina "Pieraksti". Pie mazajiem klausītājiem Ziemassvētku dāvanas nonāk Latvijas Pasta laipni piedāvātajās kamanās.

No 20. decembra ikviens varēs iegādāties kompaktdisku Latvijas Pasta Ziemassvētku namiņā Doma laukumā un lielākajās pasta nodaļās visā Latvijā.

Šūpuļdziesmu albmā ir dziesmas ar Kārļa Kazāka mūziku un vārdiem. Ieraksts ir tapis kopā ar mūziķi un producentu Gintu Solu mājīgā pirtiņā Latvijas laukos. Albumā ir dzirdama arī Anetes Kozlovskas balss.

Ieskats albuma atvēršanas svētkos:

Andris Keišs dzied šūpuļdziesmu "Naktstauriņi":

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV