Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Melo-M" lielkoncertā uzstāsies Ance Krauze un DJ Monsta

EasyGet.lv, 19.12.2012. 09:13

Rīgas Kongresu namā 27. decembrī gaidāmajā čellu trio "Melo-M" lielkoncertā "Jaunaisgads.lv" kopā ar grupu uzstāsies dziedātāja Ance Krauze un DJ Monsta.
„Melo-M" lielkoncertā uzstāsies Ance Krauze un DJ Monsta

"Melo-M" sadarbība ar Anci Krauzi aizsākās šoruden, kad tika laista klajā dziesma "Suitu lūgsna" no topošās čellu trio tautas mūzikas programmas. Tieši koncerts Rīgas Kongresu namā būs viena no retajām reizēm, kad suitu noskaņu iedvesmaitais skaņdarbs skanēs Ances Krauzes un "Melo-M" kopizpildījumā. Sagaidāms arī vēl viens īpašs pārsteigums.

Koncertā īsti latviskās noskaņās skanēs jaunas kompozīcijas no topošās tautas mūzikas programmas, kurā būs dzirdamas oriģinālas versijas par latviešu etnomūzikas tēmām.

Tieši pateicoties jaunajai mūzikas programmai, koncerta nosaukumā iekļauts saīsinājums "lv", kas īpaši uzver "Melo-M" kā starptautiski pazīstamus, bet Latvijai piederīgus mūziķus.

Protams, lielkoncertā "Melo-M" izpildīs arī visas pazīstamākās kompozīcijas no grupas repertuāra.

„Koncerti gada nogalē Kongresu namā kļuvuši jau par savdabīgu tradīciju – tā ir iespēja gan novērtēt gada laikā paveikto un pirmajiem dzirdēt jaunus darbus, gan visiem kopā jautrā noskaņojumā pavadīt aizejošo gadu un sagaidīt nākamo. Mēs koncertam gatavojamies rūpīgi un ceram Jūs satikt jau pavisam drīz – 27. decembrī," teic „Melo-M" mūziķi.

Biļetes uz lielkoncertu jau iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/5693.

Foto: Čellu trio "Melo-M". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV