Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ūsaiņu salidojums bārā "Coco Loco"

EasyGet.lv, 19.12.2012. 09:34

Piektdien, 21. decembrī, Jamaikas bārā „Coco Loco", Rīgā, Pēterbaznīcas ielā 17, 22:00 notiks modernās mūzikas skolas „Ritma institūts" rīkotais ūsaiņu salidojums – Ūsu balle jeb Mustache Party, informē Laura Stūrīte.
Ūsaiņu salidojums bārā "Coco Loco"

Kaut vispasaules ūsu mēnesis - novembris jau aiz muguras, ir „ūsaiņi", kuri ar savu rotu lepojas visa gada garumā. Laipni gaidīti ūsainie kungi, ūsu cienītājas – dāmas un visi tie, kuri kaut uz vienu vakaru labprāt kļūtu par „ūsaiņiem".

Par mūziku gādās DJs Alex-O, Daggy Lee, Reiwo, Markey un citi īpaši ūsaini viesi. Līdzi jāņem ūsas, bet, ja nebūs – uzdāvināsim. Ieeja bez maksas.

„Ritma Institūts" ir vienīgā akreditētā modernās mūzikas skola Baltijas valstīs, kas sniedz iespēju interesentiem apgūt CD un Vinyl DJ mācību programmu, digitālo producēšanu, apmeklēt vokālo klasi vai gūt pieredzi Radio DJ programmā.

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV