Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Sergeja Jēgera solokoncerts Rīgas Domā

EasyGet.lv, 19.12.2012. 11:00

Festivālā „Eiropas Ziemassvētki" 25. decembrī Rīgas Domā skanēs koncerts "Segeja Jēgera Ziemassvētki", kurā dzirdēsim Baha – Guno Ave Maria, Tosti Ave Maria, āriju Dignare no Hendeļa kantātes Dettingen Te Deum, kā arī citus populārus sakrālos opusus, savukārt Pirmo Ziemassvētku noskaņas izbaudīšanai programmā iekļautas skaistākās Ziemassvētku melodijas, informē „Latvijas Koncertu" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica.
Sergeja Jēgera solokoncerts Rīgas Domā

Programmas pamatā – pērn Rīgas Domā ieskaņotā un "Latvijas Koncertu" izdotā albuma Ave Maria hiti. Sergejs Jēgers saka: ""Vakardiena ir pagātne, rītdiena ir noslēpums un šodiena – dāvana" – šie vārdi jau daudzus gadus kalpo man par iedvesmu un liek domāt par došanu kā lielāko un skaistāko dāvanu. Ja cilvēkam kaut kā ir gana daudz, nav augstāka prieka, kā daļu no tā, kas tev dots, dāvāt citiem. Mana balss ir Dieva dāvana, kas nepieder man vienam, tāpēc esmu laimīgs, ka varu tajā dalīties."

Koncertā pie Rīgas Doma ērģelēm sēdīsies Diāna Jaunzeme, ar kuru dziedātājam pastāvīga radošā sadarbība.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Foto: Sergejs Jēgers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV