Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Nabaklab notiks Pasaules gala karnevāls

EasyGet.lv, 19.12.2012. 11:19

21. decembrī mūzikas klubā „Nabaklab" notiks karnevāls par godu pasaules galam, kuru paredzējuši neskaitāmi pētnieki, mūki un citi kultūras, reliģijas un zinātnes pārstāvji.
Nabaklab notiks Pasaules gala karnevāls

Karnevāla tēma – Supervaroņi cīņā pret apokalipsi. Apmeklētāji aicināti ierasties tēmai atbilstošos tērpos, lai kopīgiem spēkiem cīnītos pret pasaules galu. Pasākumā piedalīsies pašmāju leģendārā pankroka grupa Inokentijs Mārpls, indie grupa Murmansk no Somijas, kā arī viesi no Igaunijas – Elephants From Neptune (indie). Kluba mazajā zālē spēlēs DJ Knab (STURM) un DJ Čmoks.

„Elephants From Neptune" ir viena no daudzsološākajām grupām Igaunijā, kas aizvadījusi koncertus kopā ar tādām slavenām apvienībām kā „Kaiser Chiefs" un „Red Hot Chili Peppers".

"Murmansk" ir Somijas indie skatuves fenomens, kurš pozitīvi novērtēts arī ārpus Somijas. Grupa eksperimentē ar tādiem mūzikas žanriem kā altenative / indie rock / shoegaze un post-rock.

Koncerta sākums – 21:00. Ieejas maksa – Ls 2; supervaroņu maskās – ieeja bez maksas; piesakoties Facebook apmeklētāju sarakstā - Ls 1. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Foto: Grupa Murmansk. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV