Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Biļetes uz Summer Sound Liepāja 2013 nopērkamas par īpašu cenu

EasyGet.lv, 19.12.2012. 11:45

Nākamgad 12. un 13. jūlijā jau trešo reizi norisināsies festivāls "Summer Sound Liepāja". Uz vairākām Liepājas pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm uzstāsies ap 100 mākslinieku un DJ, kā arī būs pieejamas daudzveidīgas izklaides iespējas. Organizētāji aicina izmantot iespēju un līdz 31. decembrim biļetes uz festivālu iegādāties par īpaši draudzīgām cenām.
Biļetes uz Summer Sound Liepāja 2013 nopērkamas par īpašu cenu

"Nākamgad plānojam attīstīt visu labo, ko jau izdevies panākt pirmajos divos gados, un pacelt festivāla līmeni jaunos augstumos, piedāvājot apmeklētājiem gan vēl interesantāku muzikālo programmu, gan vēl plašākas izklaides iespējas. Vēlamies arī turpmāk veidot festivālu kā aizraujošu mūzikas, krāsu, gaismas un prieka pasauli, vietu, kur vismaz reizi reizi gadā aizmirst par ikdienas rūpēm, uzvilkt ko neikdienišķu un ļauties divām ar muzikālo baudījumu, jauniem iespaidiem un piedzīvojumiem piesātinātām dienām un naktīm kopā ar tūkstošiem lielisku cilvēku," par festivālu saka direktors Uldis Akselrods.

Tāpat kā šogad, blakus festivāla teritorijai darbosies festivāla telšu pilsētiņa. Telšu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 11. jūlija pēcpusdienas līdz svētdienas, 14. jūlija pēcpusdienai. Festivāla mājas lapā tiks izvietota arī informācija par dzīvokļu, istabu un citu apmešanās vietu īres iespējām.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams saņemt vairāk informācijas par festivālu. " Summer Sound Liepāja 2013" vārti vērsies 12. jūlija pēcpusdienā plkst. 17:00, un festivāls notiks bez pārtraukuma līdz svētdienas, 14. jūlija rītam.

Organizētāji sola festivāla galvenos māksliniekus izziņot pavasarī.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Servisa" kasēs un eKase.lv. Tuvojoties festivālam biļešu cena pieaugs.

Foto: Summer Sound Liepāja 2012 . Foto © Aigars Hibneris

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV