Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Framest izziņo svētku tūres noslēguma papildkoncertu

EasyGet.lv, 19.12.2012. 12:19

Vokālā grupa Framest jaunā Ziemassvētku albuma "Svētki ledus pilī" koncerttūri noslēgs ar papildus nakts koncertu Rīgā 29. decembrī, informē grupas pārstāve Austra Savicka.

Vokālā grupa Framest decembra mēnesi pavada, izbaudot Latvijas pilsētu klausītāju mīlestību. Koncertu sērija Svētki Ledus Pilī piestāj deviņās Latvijā pilsētās un noslēdzas 29. decembrī Rīgā, Spīķeru koncertzālē. Lielā pieprasījuma dēļ grupa izsludina papildkoncertu plkst. 21:00 Spīķeru koncertzālē.

Papildus nakts koncertā grupa cienās ar piparkūkām un karstvīnu, priecēs ausis ar jaunā albuma svētku programmu, noslēdzot aktīvo decembra koncertu sēriju. Koncertam Rīgā grupa veido pārsteigumus un īpašus

Īpaša akcija vēlajiem dāvanu tīkotājiem – pirmajiem 50, kuri iegādāsies biļetes uz Nakts Koncertu, jauno grupas albumu „Svētki Ledus Pilī" saņems par brīvu.

Koncertu grupa veidos kā kolāžu no skaistākajām, mīļākajām un atraktīvākajām Ziemassvētku dziesmām, veidojot brīnumu. Sākot no bērnības brīnumiem dziesmā „Zvaniņš Skan" līdz sirds melodijām jaunās svētku kompozīcijās.

Grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis aizrautīgi stāsta mūziķu misiju Ziemassvētku laikā: „Ar vislielāko prieku un nepacietību gaidām tikšanos ar mūsu klausītājiem, jo – tikai iepriecinot viņus un dāvājot svētku sajūtu publikai, mēs paši svinam un priecājamies par svētku laiku. Mūziķa dāvināšanas prieks ir klausītāja svētku sajūtas uzburšana!"

www.framest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV