Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Komentāri rakstam: Pirātisms – mūziķa bieds vai sabiedrotais?

jaunākie lejā

... 20.12.2012. 14:49

Un kā tad paliek ar to obligāto nodevu ko gribot vai negribot pērkot tukšus datu nesējus maksājam? Maksājot šo nodevu man vienmēr uzreiz rodas sajūta, ka valsts mani jau noklusējumā uzskata par noziedznieku un liek kaut ko netveramu izpirkt, tā teikt - ja nu gadījumā.......
Pirātismu neatbalstu, taču kaut kā liekas - ka būtu taču pareizi kaut vienreiz saņemt arī to, par ko jau ir samaksāts, ne tā?!

s 20.12.2012. 15:53

Ja mūziķis spēj ar savu talantu piesaistīt klausītājus, nevis tikai uz "producentu" pārtaisītām un pielabotām balsīm un dziesmām, tad viņš nopelnīs gan no koncertiem, gan diskiem.
Pirātisms tikai darbosies kā reklāma, kas nav mazsvarīgi.
Par reklāmu ir jāmaksā.

Haju ceļ tie, kas grib tikt pie vieglas naudas pagrozot pupus ekrānā

autors 20.12.2012. 19:28

Draugi, un kas ir rakstam pievienotās bildes autors??? :) kas tur ar tām autortiesībām?

Zvērs 21.12.2012. 00:04

Piekrītu tiem, kas saka, ka pirātisms ir laba reklāma, parējais jau ir pašu mūziķu rokās, cik daudz viņi to prot izmantot. Liekot maksāt par mūziku daudz ātrāk var zaudēt šo popularitāti nekā iegūt. Jo cilvēki vnk nemaksās un līdz ar to neklausīsies.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV