Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Bubamara aicina pasaules galu pārlaist Rīgas Metro tuneļos

EasyGet.lv, 20.12.2012. 14:00

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 nedēļas nogalē priecēs ar teātri, trakām dejām ar Riga Metro un muzikāli izskaistinātu brīvdienu noslēgumu ar The Twins Peek.

Ceturtdien, 20. decembrī, Bubamarā gaidāma improvizācijas teātra "Pieci uz perona" iepazīšanās izrāde. Ir pienācis laiks, kad pieci jauni, atraktīvi, dzīvespriecīgi, pieredzējuši un skatuvi mīloši aktieri apvienojas vienotā improvizācijas teātrī. Improvizācijas teātris ir skatuves mākslas veids, kurā improvizatori spēlē izrādi bez scenārija vai iepriekš sagatavotas režijas. Visas ainas, kuras top uz skatuves, tiek veidotas, balstoties uz skatītāju ierosinājumiem. Pēc izrādes uz iknedēļas Post Gotye Music Party vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 21. decembrī, Bubamarā skanēs citāda pasaules gala mūzika Riga Metro sniegumā. Grupa mūzikā sapludina Drum'n'Bass ar trip-hop un acid-jazz. Eksperimentētāji uz katra soļa, nebaidās iziet no ierastās mūzikas rāmjiem, tāpēc viņu mūzika ir pārsteigumu un emociju pilna. Riga Metro raksturo ātri ritmi, melodisks vokāls, virtuoza instrumentu spēle. Prognozējot it kā pasaules gala iestāšanos, sagaidīsim to dejojot, un ja tas arī nepienāks, mēs būsim baudījuši lielisku vakaru.

Sestdien, 22.decembrī, uz Bubamara skatuves kāps grupa The Twins Peek. „The Twins Peek" pastāv šeit un tagad. Cilvēkus vieno nevis zodiaka zīmes, bet spēja dzirdēt un uzklausīt vienam otru. Ja mūzika nav veids, lai izbēgtu no realitātes, bet pastāvēšanas jēga, ja ir kopīgas vibrācijas tad tie ir „ Twins Peek" . Grupa mīl savus klausītājus, dodot viņiem labu mūziku un cer, ka "par spīti visam, mēs noteikti līdz mērķim nonāksim..." (no dziesmas "Mēs nonāksim/ Мы дойдём ").

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV